V86 från Åby och Solvalla 7 April » 7 apr. | Mattias Pettersson -…

V86 från Åby och Solvalla 7 April

 Efter påskens intensiva V75 race så är det dags att ladda om för V86 som den här veckan delas mellan Solvalla och Åby. En av förhandsfavoriterna inför elitloppet Ecurie D gör dessutom intressant årsdebut. Som vanligt har jag mina andelar Petterssons Miljon och Petterssons Starka öppna.

V86-1

Öppen inledningen med flera om budet och det verkar även spelarna tycka då strecken i loppet är väldigt jämnt fördelade. Jag rankar nummer 10 Gloster Gladiator med Fredrik Berg etta då det är en riktigt fin häst som tävlat klart förbättrat barfota runt om. Står rätt bra inne i loppet och kan fälla många den sista biten. 

V86-2

Jag vill varna för 6Västerbo Vixen som har stort kunnande och sköt till bra efter galopp senast. Nu har Oskar Kylin anmält henne barfota runt om och skulle det bli det är det första gången i karriären och det är väldigt spännande. Erik Adeilsson kör 4 Kia Ora som när hon sköter sig absolut har kapacitet föra att vinna det här loppet. 1 Alien Hill är kapabel men kan behöva loppet. 

V86-3

Ett ungdomslopp där duktige Victor Rosleff kör Jerry Riordans 4 Fromming som imponerade senast på barfota balansen. Här är det goda möjligheter att leda loppet länge. Utmanar gör främst Dante Kolgjini med 9 Silent Honor. Dante brukar få riktigt bra fart på sina hästar så jag blir inte förvånad om han vinner det här loppet.

V86-4

7 Brambling startar med goda segerchanser och det lilla fältet gör att jag tror att Örjan sänder framåt i ett tidigt skede och sedan är loppet över. Den som utmanar är 6 Selected News som också han hade ett fantastiskt fjolår och kan ge Brambling en match.

V86-5

9 Suarez spikade jag senast på V75 men det blev för tufft och ett omöjligt lopp. Nu är det riktigt täta starter och det ska bli spännnade att se hur det påverkar honom. Klart bästa hästen och han startar med goda segerchanser men jag tycker ändå att värdet ligger i att gardera honom. 1 Five O Clock är snabb ut och kan få ett fint lopp, som streckad på endast sex procent tycker jag den är given.


V86-6

Jag kommer att spika Björn Goop med 7 Ecurie D. Det här är en världsstjärna och han är i ordning direkt och Björn kommer bara sända framåt och ta över ledningen sen är det spel mot ett mål. Stabil spik i omgången.

V86-7

.Här kommer jag att gardera ganska brett då loppet har öppnat upp sig efter lite sen strykningar. Jag håller 7 Copaca Banana med Kim Eriksson som etta då det är en mycket fin och rejäl häst. 1 Bianca Sisa är helt bortglömd och streckad på endast tre procent här, från ett perfekt utgångsläge kommer hon att få ett mycket fint lopp. Även 2 Mr Creation är snabb den första biten och kommer sitta bra på det, också han streckad på futtiga fem procent. 

V86-8

I avslutningen tror jag det blir mycket svårt att fälla Timo Nurmos stjärna 4 Bitcoind Arc då förutsättningarna är nästan perfekta och han står bra inne i klassen. Vill man ha ett roligt motbudet tycker jag att det är Claes Sjöström och 3 Happy Romeo. 

Här finner ni mina andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips