Unionstravet med jackpot » 18 sep. | Mattias Pettersson -…

Unionstravet med jackpot


Återigen en fin jackpot omgång och efter att vi ha varit så snubblande nära stora pengar några veckor i rad nu så är det verkligen dags att spela miljonerna.


V75 1

omgången inleds med en mycket bra och spelvärd favorit i Daniel Redens 3 Amiral

Han såg klart förbättrad ut senast och mycket talar för att han får sitta i ledningen här på Färjestad och då blir han mycket svårstoppad. 

Som spelad på under fyrtio procent tycker jag att det är en mycket stark spik.

V75 2

Det här loppet känns svårlöst och kräver sina streck, 2 Mistelns Napoleon är startsnabb och tar förmodligen hand om ledningen. 

Jag tror dock att det kommer gå rätt fort inledningsvis då flera ekipage är startsnabba och vill testa ledaren, framförallt 4 Easy Cash som är rejäl och 1 Abrakadabra som vill försvara sitt innerspår. 

Det öppnar upp för hästarna på bakspår som 11 Kick The Dust Ås och 12 Astronascente Zac


V75 3

4 Odd Herakles är en av årets största favoriter och har slagit det här sällskapet åtskilliga gånger den senaste tiden. 

Det är världens bästa kallblod och det ska oerhört mycket till om han ska förlora det här.

Vill man ha ett motbud är det 2 Roli Eld som eventuellt skulle ha utmanat Odd Herakles om segern i tidigare möten dessa två emellan om han hållit sig i rätt gångart. 

Nu är det Björn Goop upp vilket är lite intressant.

V75 4

Ett roligt klass två försök där den bästa hästen fått det sämsta läget vilket öppnar upp det här en aning, jag tänker på 12 Jaxon V.S. Som jag verkligen gillar intrycket på men att han ska runda samtliga här är inte helt givet.

Jag vill ha med 6 Rutger B.L med Carl Johan Jepson och anmäld barfota runt om.

Även den danska gästen 10 Draco har imponerat. 

V75 5

Gulddivisionen och det känns som ett ganska skiktat lopp, 5 Whos Who är favorit men anmäld med skor bak till den här starten och man har finalerna i bakhuvudet vilket gör att jag inte är helt såld på honom som favorit. 

1 Gigant Invalley imponerade verkligen barfota senast och tävlar så återigen och kommer att leda det här loppet länge, kanske hela vägen.

8 Cyber Lane fick ett trist utgångsläge men skulle det lösa sig därifrån utmanar han absolut.

9 Heavy Sound är mycket spelad och känns lite överspelad även om det kan lösa sig fint därifrån med startsnabba ryggar.

V75 6

Silverdivisionen och omgångens roligaste lopp, det kommer laddas på flera händer här och favorit att hitta till spets är Åke Lindbloms startkatapult 4 Chapuy.

Han kommer dock knappast få vara ifred många meter under det här loppet och då tror jag inte att han vinner då han har en tendens att vika ner sig när han blir ordentligt synad. 

Vill vara för Björn Goop och 5 Giant Shadow som kan få loppet dessutom på väg uppåt i form igen. 

Även 3 Always On Time som körs utav Tom Erik Solberg kan få en fin resa.

V75 7

I avslutningen ramar vi in omgången med den andra spiken för dagen, det är givetvis 2 Farlander Am som körs och tränas av Johan Svensson. 

Senast stod han för en makalös prestation på Jägersro när han vann från spår 12 på ett förkrossande vis. 

Nu har man dessutom ett perfekt läge bakom bilen och den här uppgiften känns verkligen passande, jag tror att man bara är bäst och distansen över 2640m känns också som ett plus.

Mina andelar hittar ni som vanligt enklast här nedanför.

Petterssons Stora

Petterssons Miljon

Petterssons Starka

Gävles Diamantgruva

Gävles Guldgruva

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips