Speltips: Redén med ännu en till i eliloppet » 22 maj | Mattias…

Speltips: Redén med ännu en till i eliloppet

Här tycker jag mig ha hittat ett mycket fint vinnarodds som jag är ganska övertygad om att det kommer vara betydligt högre än banoddset på lördag.

Det gäller Daniel Redens 9 Rose Run Sydney, hon öppnade som en raket senast och drog iväg i ett stenhårt tempo, enligt Reden så surnade hon ihop när Örjan la på spö i sista sväng då hon hade gott med krafter kvar och hade förmodligen vunnit det loppet annars.

Nu har hon rygg på Billie De Montfort och kommer hamna i en bra position direkt och jag tror inte alls att hon är helt borta i det här loppet. Blir det dessutom lite tempo på det hela så kommer hon ha en rökande avslutning över upploppet och kan mycket väl sätta nosen först.

Jag väljer att spela Rose Run Sydney till hela 35gånger pengarna som vinnare på Bet365

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips