Speltips: Redén med ännu en till i eliloppet » 22 maj | Mattias…

Speltips: Redén med ännu en till i eliloppet

Här tycker jag mig ha hittat ett mycket fint vinnarodds som jag är ganska övertygad om att det kommer vara betydligt högre än banoddset på lördag.

Det gäller Daniel Redens 9 Rose Run Sydney, hon öppnade som en raket senast och drog iväg i ett stenhårt tempo, enligt Reden så surnade hon ihop när Örjan la på spö i sista sväng då hon hade gott med krafter kvar och hade förmodligen vunnit det loppet annars.

Nu har hon rygg på Billie De Montfort och kommer hamna i en bra position direkt och jag tror inte alls att hon är helt borta i det här loppet. Blir det dessutom lite tempo på det hela så kommer hon ha en rökande avslutning över upploppet och kan mycket väl sätta nosen först.

Jag väljer att spela Rose Run Sydney till hela 35gånger pengarna som vinnare på Bet365

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips