Speltips Finskt pansar krossar i dödens » 12 dec. | Mattias…

Speltips Finskt pansar krossar i dödens

11 Grainfield Aiden gör comeback i Sverige. Dem flesta minns väl den förra vintern när han svarade för några ruskiga prestationer och hästen trivs verkligen med vinter och tuffa upplägg. Hannu Korpi låter som vanligt väldigt uppåt på sin häst och räds inte alls motståndet. Det ska dock nämnas att han ofta är väldigt positiv till sina chanser men faktum är att Grainfield Aiden stod för en väldigt fin prestation i Finland när han krossade motståndet från dödens och vann med krafter kvar. Här tror jag på ett liknade upplägg där han tidigt vill fram utvändigt om ledaren och från den positionen tycker jag chanserna till en topp 3 placering är mycket goda. Jag väljer att spela honom 1-3 på Bet365 till 2.75 den modige testar även vinnare till 10ggr.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen