Halmstad har glömt att låsa skattkistan » 3 juli | Mattias Pettersson…

Halmstad har glömt att låsa skattkistan

Veckans höjdpunkt med V75 från Halmstad och en fin jackpot väntar.

System förslag

2,4

5,6

4,10

Alla

4 Aura S.L

2,3,8

Alla

2160kr


V75 1

Här tycker jag två hästar sticker ut och det är Björn Goops italienare 2 Unoicsdue Gnafa som var väldigt fin senast på Åby, barfota runt om nu.

Johan Untersteiners 4 Exclusive Matters som också han kommer med full form, kan dessutom snuva Unoicsdue på ledningen.

V752

Även här tycker jag loppet är låst på två streck och det är 5 Matteo som har bra möjligheter att ta sig till spets och 6 Newport Beach som trivs över den längre distansen och kommer säkert stå för en mycket bra prestation.

V753

Här är det tur för konkurrenterna att 10 Man At Work fick bakspår annars hade det här loppet varit över.

Man At Work stod för en grym insats senast, tyvärr lämnade väl styrningen en del övrigt att önska. Nu startar man från bricka tio men jag tycker trots det att man ska vara favorit här.

Främste motbudet är 4 Gustafson som varit ifrån en längre tid men gick ett brutalt kvallopp nyligen.

V754

Wången Cup Final och här letar jag skräll med femton hästar bakom bilen, tycker att Chrisoffer Ericssons 5 Rosy Wine är väldigt bortglömd då hon gått bra tidigare efter uppehåll och mycket talar för att hon sitter i en bra position tidigt.

V755

Här tycker jag absolut att Jerry Riordans 4 Aura S.L är klart mest intressant, hon har visat tidigare att hon besitter en grym kapacitet och nu blir det dessutom barfota runt om för andra gången någonsin.

Det ska verkligen vara toppchans och blir min spik i en öppen omgång.

V756

Gulddivisionen och ett mycket fint lopp, här väljer jag att strecka 8 Milligans School som visar gång på gång vilken fin häst det är och dessutom duktige Ulf Eriksson mellan skalmarna.

3 Velvet Gio som verkligen står på tur för en seger efter att ha varit heroisk i ett flertal lopp, tyvärr luktar det lite dödens igen men det har han visat tidigare att han behärskar.

2 Very Kronos är första hästen här, han har visat att han slagit sig in i den yppersta eliten på allvar och från ett perfekt utgångsläge är det endast han själv som kan hålla honom ifrån fotot.

V757

I avslutningen så krävs det ett antal streck för att känna sig säker och jag tycker att det är läge för skräll.

Helt bortglömd är 10 Tengil Face som slog på en galopp i starten i Harpers är återigen anmäld barfota och i den här klassen står han sig alla dagar i veckan, en procent är löjligt.

8 Zio Tom Jet var trea bakom Conrads Rödluva senast och såg grymt fin ut, nu är även han streckad på en procent.

Ett fräckt lås för den modige.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips