Vinnarspel: Cyber Lane snabbast tillslut i SM » 8 okt. | Mattias…

Vinnarspel: Cyber Lane snabbast tillslut i SM

Vinnarspel lopp 11 Bergsåker

11 Cyber Lane svarade för en bländade prestation i sin senaste start när han var totalt överlägsen från ledningen där bland annat Heavy Sound och Who's Whos fanns i det slagna fältet. 

Denna gång blir det såklart ingen ledning när hästen har lottats till bakspår. Men jag tror det inte behöver vara någon nackdel då jag faktiskt tycker hästen går bättre i ryggar än vad han gör från ledningen. Distansen har han visat tidigare att den inte är några problem och rapporterna från stall Johan Unterstiner är goda och vi kan nog förvänta oss en stark prestation igen. 

Till denna start är även hybridvagnen utbytt mot en jänkarvagn vilket känns klart intressant. Dessutom tror jag att det kan bli lite körning då flera kuskar vill hitta till ledning över den långa distansen och blir det minsta lilla körning så tror jag Raja Mirchi-sonen är snabbast tillslut och tar hem SM. 

Jag tycker oddset 5.0 gånger som vinnare som Bet365 erbjuder är så pass bra så jag väljer att spela vinnare redan nu. 


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips