V75 tips: Vi går ut stenhårt med två spikar!

Eskilstuna står värd för både lördagens och söndagens V75 omgångar. Ruggig klass på loppen som Eskilstuna har lyckats få ihop och vi har en riktig toppen helg framför oss. Den sportsliga höjdpunkten finner vi under morgondagen då vi har Breeders Crown finaler. Men först har flera högklassiga topp lopp att avklara på lördagen. Mina tankar om lördagens omgång finner ni här nedan.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

V75-1

Omgången inledes med ett lopp för våra bästa ston över 2640m autostart och här hittar vi omgångens bästa spik i 5 Hevin Boko. Är stark och rejäl och går över alla distanser, har visat att hon kan öppna och från ett perfekt spår 5 bakom bilen så tror jag inte det finns någon invändigt som vill svara när Mika Fors kommer dundrande med Timo Nurmos fina sto.


V75-2

Lägsta klassen och här tycker jag mig ha hittat en riktig spelvärd spik som gynnas kraftigt ut av den långa distansen. 10 La Verite besitter bra kapacitet för klassen. Fem segrar på åtta starter har det blivit för Katja Melkos talang. Gjorde en rejäl avslutning senast som verkligen satt sig på näthinnan för mig. Är i skrivande stund inte ens favorit och jag tror vi kan räkna med att körande Jorma Kontio sänder framåt i ett tidigt skede då han gör sina bästa lopp i den främre träffen. 

V75-3

En rolig spelmässig gulddivision där det ser ut att bli riktigt jämt spelat. Jag kan inte riktigt bena ut det och väljer att strecka ett gäng. Spetsstirden kan bli avgörande och den tror jag först och främst 2 Handsome Brad och 3 Disco Volante gör upp om med knapp fördel den sistnämnda. Loppet bästa häst i min bok är 5 Brother Bill men han är ojämn i sina prestationer men är så fin som han var sist så kan han mycket väl vinna detta lopp från utvändigt om ledaren. Loppets roligaste streck är 4 Lucifer Lane som endast är streckad på 2% och ska gå i jänkarvagn för första gången. 

V75-4

6 Cash and Carry är för egentligen för bra för klassen och har alldeles för lite pengar på sig. Rapporterna från stallet är goda och läget är perfekt och Anders Svanstedts fina sto skulle kunna vara ett spikförslag för den som gör ett mindre system. Men hon har visat flera gånger att hon inte riktigt är att lita på. 3 Minucci Zon och 5 Love Eagle är väl tuffast emot på förhand. Två skrällar från 20m tillägg som jag vill varna för är 10 Wallawalla Broline och 12 Ava.


V75-5

Ett vidöppet klass I försök och här gäller det att strecka på rejält. 4 Vice Versa Diamant ser ut att bli klar favorit men risken finns han får göra det tuffa jobbet utvändigt om ledaren. Spetsfavorit i min bok är 5 Santos De Castella som olyckligt galopperade bort sig senast. Som sagt här är mitt tips att gardera på rejält, två skrällar som ni absolut inte får missa är 6 Global Virgin och 10 Captain Gain C.C. som båda är helt bortglömda.


V75-6

Håkan "Hockey" Erikssons lopp, ett lopp över 2140m voltstart för näst högsta klassen. Ett jämt streckat lopp där 2 Svecak Palema ser ut att bli knapp favorit och hon ratar jag totalt som favorit om än knapp sådan. 5 Bo C. gjorde ett ruskigt lopp senast efter en tids frånvaro och han kommer säkert vara förbättrad imorgon. Även 1 Dats So Cool och 7 Gardner Shaw är givna på kupongen och någon av dessa finner vi troligtvis i ledningen efter 500m. 

V75-7

Omgången avslutas med ett bronsdivionsförsök där jag tycker mig ha hittat ett vettigt lås att avsluta omgången med. 1 Global Agreement kommer leda detta loppet länge och blir inte enkel att plocka ner från den positionen. Däremot så vågar jag inte lämna 10 Gooner som jag håller som loppets bästa häst utanför lappen. Så jag väljer att låsa på dessa två i avslutningen. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips