• Hem
  • Mattias Karlsson
  • V75 tips: Två starka favoriter blir grunden till dagens V75 jackpot på Solänget!

V75 tips: Två starka favoriter blir grunden till dagens V75 jackpot på Solänget!

Solänget är värd för veckans V75 omgång och på förhand ser det ut att det är ett par favoriter som ska ha mycket god chans att vinna. Jag kommer bygga mina system runt dessa favoriter och måla på lite i dom andra loppen och försöka jobba in någon ruskig kantboll. Som vanligt kör jag tre system till V75, länk till dessa finner ni här nedan.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-3

1 Seismic Wave blir stor favorit i gulddivisionen och en befogad sådan enligt mig. Är på gång igen efter en tids frånvaro och har nu ett par lopp i kroppen. Bra läge att kunna hålla upp ledningen och från den positionen blir han inte enkel att plocka ner. Utmanas främst ut av 5 Milligans School men det känns som han är en bit ifrån formen som han visade när han vann Åby Stora Pris. 


Omgångens kompletterande spik, V75-1

När Gunnar Melander plockar ut 6 Månlykke A.M. så vet man att han alltid blir hårt betrodd och så även denna gång. Som jag läser loppet så piper 8 Tangen Haap och Erik Adielsson till ledningen för att sedan släppa till Gunnar Melander och storfavoriten och med tanke på den långa distansen 2640m så tror jag det är klart fördel 6 Månlykke A.M. som enligt mig är Sveriges klart bästa kallblod. 


Omgångens lås, V75-7

Avslutningen väljer jag att låsa på spetshästen och loppets bästa häst enligt mig. 1 Frodo S. är startsnabb och borde lägga beslag på ledning och når han den positionen kommer han köras där och blir således inte så enkel att plocka ner. Jag väljer dock att låsa i avslutningen och plockar också med 7 Gooner som enligt mig är loppet bästa häst, siktat hit och har fått ett par lopp i kroppen, barfota runt om känns ruskigt intressant. Stabilt lås i avslutningen. För den som har råd att plocka med en till häst så tycker jag 9 Tattoo Avenger är given på kupongen.

Hästar ni inte får missa vid gardering

V75-2: 3 Comte Goodiva kommer med en fin spetsvinst i bagaget och jag tror Ulf Ohlsson testar och kör i den positionen igen.

V75-2: 4 G.K.Justus är härdad på V75 och står perfekt inne i loppet. Lättas i balansen.

V75-4: 3 Klack Tore, som kan få ett fint lopp i rygg ledare och fäller många tillslut om han får chansen.

V75-6: 1 Nymke Brigadon är endast streckad på 5%, kommer leda loppet med Jepson i vangen.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips