V75 tips: Toppsport hela helgen lång! » 25 sep. | Mattias Karlsson -…

V75 tips: Toppsport hela helgen lång!

Nytt för iår är att Solvalla har lagt Kriteriet och Oaks under lördagens tävlingar istället för under söndagen. Ett klokt beslut som jag hoppas att dom även håller fast vid kommande år. Idel toppsport att vänta där såklart Kriteriet och Oaks är dom sportsliga höjdpunkterna. 

Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser och länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring


Omgångens bästa spik, V75-1

2 Harran Boko kommer med en fin seger i bagaget och allt ska vara bra med häst. Läget är perfekt och det känns upplagt för ledningen vilket är en position som hästen trivs allra bäst i. Blir hemskt svårstoppad i ledningen och mitt tips är att körande Marc Elias leder från start till mål. 


Omgångens kompletterande spik, V75-3

7 Lipstick Tooma gör grymma lopp hela tiden och slutar aldrig att övertyga och allt känns bra inför lördagens lopp enligt stallet. Tjänat mycket pengar på slutet men jag tror det finns mer och tjäna och jag tror på toppchans. Är inte helt främmande för att körande Johan Untersteiner kör offensivt och hittar till ledningen i ett andra skede och då är mycket vunnit. 


Omgångens garderingslopp, V75-5 

Klass I final där det känns som samtliga 12 hästar startar med segerchans. Hästarna med bästa läget drar åt sig flest streck men jag tar fram den breda penseln och streckar samtliga hästar. Bakom dom mest betrodda så vill jag varna för 6 Got To Da, 10 Vien Ici och 12 Exclusive Matter som var grym i sin senaste start på Jägersro.

Omgångens lås, V75-4

Denna omgång lutar det emot att jag kommer spela med ett tre-hästars lås i den fjärde avdelningen, tillika finalen ut av Svenskt travoaks. 3 Hoboken Am är dom flestas spetsfavorit men jag tror Örjan Kihlström bakom 2 Beauty Kronos som lättas kraftigt i balansen inför denna starten kan överraska och hålla ut Kontio och då är mycket vunnit. Även starke 4 Barbro Kronos måste med på kupongen där vi kan räkna med att tränare Svante Båth ställt iordning hon rejält inför detta.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips