V75 tips: Tidiga tankar till V75 Årjäng

  Årjäng är värd för veckans V75 omgång en fin sportslig omgång där den stora höjdpunkten såklart är Årjängs stora sprinterlopp med hela 500.000kr till vinnaren. Jag kommer köra tre andelar till på lördag i olika prisklasser så det finns något som passar alla. Ta rygg i jakten på jackpot miljonerna! 


  Gävles Guldgruva 400kr/andel (unik)

  Karlssons Bomb 250kr/andel

  Karlssons Luring 80kr/andel

  Omgångens bästa spik, V75-3

  4 Born Unicorn gör det bra mest hela tiden och i senast starten på V75 gick han med full fart över mål och slutade tvåa vilket gör att hästen fortfarande är kvar i silver. Känns som den hästen i fältet som gynnas bäst av den långa distansen. Tror 5 Beartime piper till ledning men kommer knappast köra där och den som först fram av 4 Born Unicorn och 6 Rotate kommer troligtvis få överta och där tror jag det är fördel den förstnämnda. 9 Upstate Face har tänt till rejält på barfota och bike och siktar mot större lopp senare under året och behöver nog genomkörare innan toppformen är där. 

  Jag tror vi får 4 Born Unicorn till under 30% och då är det bara att tacka och ta emot. 

  Omgångens kompletterande spik, V75-5

  2 Pacific Kingdom är snabb bakom bilen och från ett perfekt spår 2 bakom bilen så blir han inte enkel att ta emot första biten. Får Björn Goop upp också vilket såklart känns intressant. Senast gick han imål helt okörd med tussarna kvar. Denna gång blir det eventuellt barfota fram också vilket såklart känns spännande. Värsta motbudet på förhand 4 Mandela Zon är dessutom struken.


  Omgångens luring, V75-7

  Årjängs stora sprinterlopp med 500.000kr till vinnaren och det känns som det kan bli riktigt körning första biten mellan 3 Missle Hill som eventuellt ska utrustas med ett helstängt huvudlag och 4 Click Bait som är en riktigt startkatapult. Samtidigt så tror jag Adrian Kolgjini vill hålla upp vinnarhålet eftersom 1 Tae Kwon Deo vart borta från tävlandet en längre tid. Denna körning tror jag mest gynnar min förstahäst och DD-spik, 2 Vernissage Grif som inte har startsnabbheten som sitt vassaste vapen men är sjukt stark och kommer gynnas om det blir lite tempo. 

  Omgångens garderingslopp, V75-6

  Ett diamantstoet försök med 15 startande hästar och stor och klar favorit blir 8 Svecak Palema som var grym i regidebuten för Björn Goop men blir i mina ögon alldeles för stor favorit och jag ser värde att gå emot. Strular det minsta lilla för favoriten så tror det kan skrälla rejält här. 2 Global Virgin är knapp spetsfavorit i min bok och är ett tidigt motbud även 12 Zante Grif som kommer med toppform. Mitt tips är att gardera på brett som jobba in en kantboll. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube