V75 tips: Tar Conrad Lugauer tredje raka?

Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det finns ett par andra favoriter som enligt mig är alldeles för hårt betrodda. Som vanligt när det vankas V75 så kör jag tre olika andelar, länk till dessa finner ni här nedan.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

V75-1

Omgångens inleds med ett silverdivisionsförsök över 1640m autostart och på förhand känns det verkligen vidöppet. Många startsnabba med fina utgångslägen vilket bäddar för rejäl körning första biten och min grundtanke är faktiskt att strecka samtliga ekipage. För er som inte helgarderar missa inte 5 Bo C. som är åter i Sverige efter att ha varit nere i Frankrike hos Bazire och 6 Adde S.H. som avslutade bra efter galopp senast. 

V75-2

Även den andra avdelningen är ett sprinterlopp över 1640m men denna gång i voltstart. Klar favorit blir 2 Mister K.O.Z. som kommer med två raka segrar och har tagit fem segrar på sju försök. Startsnabb och trivs i ledningen och jag tror körande Conrad Lugauer skickar iväg han mot ledningen efter en bit och då får dom andra var bra för att plocka ner han. Kaffe kaka tredje raka för Conrad Lugauer!

V75-3

Uno Sweds minneslopp över 2140m autostart och här tycker jag mig ha hittat ett vettigt lås. Klar förstahäst för mig är 6 Gareth Boko som jag jagat länge nu, fick inte riktigt chansen för två starter sedan och senast var han inte riktigt som bäst. Men har tävlat mot tuffast möjliga motstånd under sommaren och står verkligen på tur för att ta en seger. Jag väljer dock att låsa loppet och plockar med  4 Missle Hill som kan öppna raskt först biten och borde ha fina möjligheter att hitta till ledningen. 1 Disco Volante är tuffaste utmanaren om ledningen men gör comeback efter en tids frånvaro och jag tror inte han är seger aktuell direkt i comebacken. 


V75-4

Unionsstayern över 3140m voltstart brukar alltid vara ett spelvänligt lopp och så är det även denna gång trots att startfältet inte blev fullt. 4 Crazy First Love har blivit lite av omgångens skrik då han ska tävla första barfota runt om i regi Robert Bergh och vi vet vilken effekt det brukar kunna ge på Love You avkommor. Min första häst är dock 6 Mystic Mom som satt fast med allt sparat senast och gången innan fick han en galopperande häst framför sig vilket gjorde att han tappade minst en placering. Dragit i loppet är 9 Bransbys Juke Box som trivs över distansen och gör sällan ett dåligt lopp. 


V75-5

Här finner vi omgångens största favorit och jag tycker faktiskt det är helt befogat. 2 Bugatti Miles har ett perfekt utgångsläge och avslutade ca 1.11 sista 1000m senast och avgjorde säkert strax före mål. Visst lite väl hårt betrodd men i en annars vidöppen omgång så väljer jag att spika. Tål att göra en del jobb och är inte alls beroende ut av ledningen. För den som väljer att gardera missa inte 9 Tattoo Avenger och 10 Gaylord AM


V75-6

Unionskampen och favorit här ser 5 Tangen Haap ut att bli, han gör sällan ett dåligt lopp men han har inte känts lika het iår och är således ingen favorit som jag vill hålla i handen. Tuffast emot favoriten är 3 Åsrud Vilja som får Örjan Kihlström upp i vagnen samt 6 Våler Nikolai som trivs ihop med Björn Goop. Blir det lite tempo här så vill jag varna för en riktig smällkaramell i 9 Philip Ess som skrällvann efter en fin avslutning senast på Gävle, endast streckad på 2% i skrivande stund. 


V75-7

Omgången avslutas med ett bronsdivisionsförsök över 2640m autostart och klar favorit blir 2 Oracle Tile som vann ett långlopp på Åby senast efter att ha fått övertagit ledning 600m kvar när vinnaren galopperade. Kan mycket väl vinna men till 40% så väljer jag att försöka gå emot. 6 Gogobet Sisu har ett rejält kunnande men är inte helt att lita på. Givna på min lapp är även 7 Deal Done Zet och 10 Four Guys Dream som vann på ett fint sett senast efter en tids blekare prestationer. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips