V75 tips: Spikförslag till under 20%! » 23 okt. | Mattias Karlsson -…

V75 tips: Spikförslag till under 20%!

Denna vecka är det Örebros tur att arrangera V75 en fin sportslig omgång men till min stora besvikelse så ligger det finaste loppet "Svampen" ett tvåråingslopp med över 500.000kr till vinnaren utanför V75-spelet. Det loppet vinner Mosaique Face sonen Aquarius Face, bombspik på V4! Länk till mina V75 andelar finner ni här nedan.

Gävles Diamatgruva 800kr/andel

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-6

6 Västerbo Pokerface har utvecklats kraftigt iår och var förkrossande bra från dödens när han vann i sin senaste start på V75. Hästen är stark och gynnas ut av distansen. Jag tror körande Örjan Kilhström sänder framåt direkt och då är loppet över. 

Omgångens kompleterrande spik, V75-3

Vidöppet stolopp över tre volter och jag väljer att ta ställning och spika mig ur det. 15 Tessy D'Ete är stark och tål att göra en del jobb själv. Jag tror det blir ett offensivt upplägg trots 40m tillägg och lyckas bara körande Magnus A Djuse komma iväg skapligt från start så kan vi räkna med en stark avslutning också. Var tvåa i Sto-EM för två starter sedan och tränare Jerry Riordans stallform är uppgång. Grym spelvärd spik till under 20%. 

Omgångens lås, V75-5

4 Chapuy är startsnabb och trivs över den korta distansen och kommer leda loppet länge, men jag vågar inte spika när Örjan Kihlström är med bakom 10 Seismic Wave som trots bakspår är en befogad favorit. Vann enkelt senast och Timo Nurmos form är god. Vill man jaga dom riktiga skrällarna så plocka med 1 Macelleria och 7 Adde S.H.

Omgångens garderingslopp, V75-2

Vidöppet lärlingslopp över kort distans där det gäller att strecka på rejält. Favorit blir Kevin Oscarsson bakom Robert Berghs 7 Kantens Rose som riskerar ett tufft lopp från detta läge. tidiga på min kupong är 3 Mission Beach, 8 Bianca Sisa och 11 Make More Cider. 

Omgågens luring, V75-1

Lyckas Mats E Djuse att utnyttja springspåret till fullo så tror jag att han skickar iväg 6 Cargo Door till ledningen och då är det hästen att slå. Klar förstahäst i detta gäng då flertalet betrodde hästar har knöliga lägen. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips