V75 tips: Spikförslag och drag till V75 Ålborg

Winter Burst rullar vidare och idag är Ålborg som är värd för omgången. Väderprognoserna ser inte ut att bli dom bästa och jag tycker några favoriter har knöliga lägen och finner omgångens mycket spelvärd. Den sportsliga höjdpunkten är såklart "guldloppet" där jag vill storm varna för 7 Photo Lavec. Som vanligt när det vankas V75 så är samtliga andelar öppna och länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80rk/andel


Omgångens bästa spik, V75-2

4 Aros Line har en lämplig uppgift i den andra avdelningen. Är startsnabb och trivs bra i ledningen. Två av dom tre senaste vinsterna har kommit just från den positionen. Senast var han ute i två lopp på samma dag på Charlottenlund, det första bombade han till ledningen och vann övertygande, loppet efter blev han fast i rygg ledaren med gott om krafter kvar. Tuffaste motståndaren nu är 6 Zaffiro Jet har ett knöligare läge och risken är stor att han får trava utvändigt om min vinnare. 

Omgångens kompletterande spik, V75-7

1 Even Steven är omgångens största favorit vilket känns befogat, hittat stilen bra hos Flemming och har alldeles för lite pengar på sig. Jagar femte raka segern och jag tror den kommer ikväll. Innerspåret är lurigt men det tror jag Ålborgs champion Flemming Jensen löser. Tuffast emot är 5 Ericano och 6 Escape A P. 

Omgångens luring, V75-4

4 Downtown Girl har inlett karriären på bästa möjliga sett och tränare Jeppe Juel öser lovord över Donato Hanover dottern. En ruskig talang som kommer med fyra raka segrar på lika på många starter. Jag är dock lite rädd för spåret och hur hon kommer klara starten. 

Kan vara en billig lösning på loppet och kanske bara är bäst trots sin orutin. Roligaste speldragen bakom vinnare är helt klart 5 Inka River och 12 Tour Eiffel som är en stark häst som kommer med en övertygande seger i bagaget. 

Omgångens andra luring, V75-6

Ett trehästars lopp där jag tycker ha hittat ett ruskigt drag i 7 Photo Lavec till under 15%. Fått snälla lopp på slutet och senast utmanade han Tycoon Coneway Hall den sista biten trots en strulig resa. 5 Tycoon Coneway Hall kommer med en vinst i ryggen utan att imponera och min känsla är att han göra sina bästa lopp på kort distans. 11 Slide So Easy har länge vart Danmarks bästa häst men har inte sett som bäst ut på slutet. Var med på V75 på Åby och kunde inte hänga på dom övriga trots en resa i tredje invändigt. Med dom negativa intrycken på dom hetaste motbuden gör att 7 Photo Lavec blir klar förstahäst hos mig. 

Omgångens garderingslopp, V75-4

9 Hunter Dragon har vunnit 7/17 starter och visat fina resurser. Trivdes inte som bäst på Skives 800 meterbana och galopperade i svängen och fick ett tufft lopp. Har tagit sina segrar från ledningen och denna gång kan det bli svårt att nå dit från bakspår och jag ser värde att gardera. 3 Son Of Sizzling är en stark häst som tål att göra en del jobb själv men har tyvärr kantats av en del auktionsproblem, sköter han sig så är den garanterat med i segerstriden. Givna på kupongen är även 1 Ebay Holmsminde, 5 Enzo Design, 7 Eldon Neergård och 11 Rossi Garline som har enorm kapacitet och tål att göra en del jobb själv. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips