V75 tips: Sista minten tips inför Olso Grand Prix!

Vilken söndag vi har framför oss, grymma lopp såväl spelmässiga som sportsliga där avslutande Oslo Grand Prix är den stora höjdpunkten. Jag erbjuder som vanligt andelssystem i alla prisklasser och denna vecka har jag även fått äran att rodda Barncanderfondens andel där hela avgiften skänks till Barncanderfonden.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-2

1 Asteroid var hårt betrodd i fyråringseliten på Solvalla för två veckor sedan och gjorde det mycket bra trots tuff resa. Denna gång är mycket upplagt för att han ska hitta till ledning och från den positionen blir han inte enkel att plocka ner. Vann över full väg för två starter sedan på Vermo. Flera av dom tänkbara motbuden brottas dessutom med knöliga utgångsläge, nej det är bara att tugga i sig procenten och vända blad.

Omgångens luring, V75-5

1 Stallone övertyggade rejält senast i elitkampen där han som ospelad var heroisk från utvändigt om Odd Herakles. Har styrkan som sitt främsta vapen men jag är inte främmande för att körande Iikka Nurmonen lyckas hålla upp ledningen. Streckad endast på 14% och är klar förstahäst hos mig. Gunnar Melander och 7 Månlykke A.M. har ännu en gång spår långt ut bakom bilen och det är risk att det blir vingel, känns givet att gå emot favoriten och min vinnare kan till och med vara ett spikförslag för den riktigt fräcke.

Omgångens garderingslopp, V75-4

Klar och befogad favorit är Oskar Kylin-Blom bakom 9 Kia Ora som är ett starkt och rejält sto som har en riktigt passande uppgift framför sig men risken är stor att hon måste göra jobbet här och det är totalt ospelat bakom och hästar som 2 Affinity Face, 13 Ies Juvel och 14 Tullibardine Boe är givna bakom favoriten. Jag kommer strecka på rejält här och hoppas att favoriten kommer bort från 20m tillägg. Många opselade hästar så mitt tips är att gardera på så länge plånboken tillåter.

Oslo Grand Prix, V75-7

Omgångens avslutas med dagens sportsliga höjdpunkt Oslo Grand Prix som fått ett rejält lyft gällande förstapriset och hela 1.200.000 NOK väntar vinnare efter två pandemiår.

6 San Moteur är en befogad favorit men jag tycker det kryllar om motbud bakom Björn Goops favorit och visst luktar det lite dödens? 5 Stoletheshow kan vara en luring om han lyckas hålla ut favoriten första biten och hitta till ledningen. Vad hittar Adrian Kolgjini på med bakom 1 Upstate Face? Vilken ordning har Allesandra Gocciadoro på 3 Bengurion Jet som återkommer efter uppehåll, vem minns inte uppvisningen under Hugo Åbergsdagen ifjol. 9 Cokstile och 10 Admiral AS kommer båda från misslyckade starter i Elitloppet och vi kan nog räkna med att dom är rejält revanschsugna. Många frågetecken här och jag kommer nog sitta med ett gäng streck när pengarna ska fördelas. Ni som garderar brett missa inte 7 Best Ofdream Trio som imponerade rejält senast efter två insatser som lämnade mycket övrigt att önska, knöligt läge men totalt ospelad denna gång. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips