V75 tips: Full pott igår på Gävles Guldgruva!

Igår blev det stor succé när Gävles Guldgruva lyckades pricka sju rätt och drog in drygt 30.000kr. Formen är dokumenterad och nu ökar vi hela vägen fram till Söndagen. 

Grymma race idag där Prins Carl Philips lopp är den stora höjdpunkten! Jag kommer erbjuda mina andelar som vanligt men har öppnat upp Gävles Rubingruva till söndagens jackpot omgång.

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-6

Omgångens största favorit men jag tycker faktiskt motståndet inte skrämmer alls. 10 Honey Mearas sprang in nästan 6 miljoner under fjolåret och vann i princip allt, galopperade olyckligt i Breeders Crown finalen i årets sista start men är normalt väldigt travsäker. Fick under fjolåret även testa lyckan i Sto SM där hon bara var bäst. Jag tror detta är en häst för eliten iår och idag är det nog endast galopp emot. För er som vill gardera storfavoriten så missa inte 9 Brezza Du Kras som visade under fjolåret att hon duger bra på svensk mark och kommer bli en roligt tillskott i stoeliten under sommaren.


Omgångens kompletterande spik, V75-5

Vidöppet ungdomslopp där jag väljer att ta ställning. Jag är ganska säker på 7 Gliding Eagle är loppet bästa häst. Öppnar bra bakom bilen och jag skulle inte bli förvånad om körande Jakob Smith sitter i ledningen efter en bit. Är såklart inte beroende ut av någon ledning och kan vinna från andra positioner också. Var tvåa från ledningen senast på V75 och loppet innan det vann han på ett mycket övertygande sett på Solvalla med Carl Johan Jepson i vagnen. Spelvärd spik i ett annars vidöppet lopp. 

 

Omgångens luring, V75-2


2 Loyal Cash har nu fått ett lopp i kroppen i regi Adrian Kolgjini. Tycker faktiskt motståndet är lämpligare denna gång, lättas dessutom i balansen och rapporterna från stallet är mycket goda. Är i skrivande stund endast streckad på 9% vilket är på tok för lite. Kommer dessutom från ett stall som har stigande form!

Omgångens garderingslopp, V75-7

Det finns inget bättre än att sitta med många streck när pengarna ska fördelas och här kommer jag garderar på rejält. 6 Honfleur Mearas ser ut att bli klar favorit och har fått två lopp i kroppen i regi Ulf Stenströmmer. Ett mycket fint sto som kommer tjäna fina pengar iår, men hon är inte riktigt att lita på och det finns risk till galopp. Min förstahäst är istället 9 Hula Hula Sisu som får Örjan Kihlström i vagnen denna gång. Mina drag i loppet kommer båda från stall Goop, 2 Mellby Interest och 8 Global Bellicosa som båda är totalt ospelade och kommer rensa rejält i kuponghögarna! 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips