V75: Jag tror vi ser en av europas bästa travhästar » 16 maj |…

V75: Jag tror vi ser en av europas bästa travhästar

Söndag och Charlottenlund bjuder upp till toppsport och V75. Många gäster från Holland och Italien som kryddar omgången och Copenhagen Cup som den sportsliga omgången. Häng gärna med på en andel!V75-1

​3 Slide So Easy öppnar snabbt första biten och Flemming bör lägga beslag på ledningen. Är Roberto Vecchione tidigt framme och ställer frågan med 5 Una Italia så är det inte omöjligt att Flemming släpper då det vankas årsdebut för hans häst. 5 Una Italia vann mycket enkelt senast och är en mycket bra häst som bland annat slagt Une Etoile Gar ett par gånger och är vann att tävla i högsta eliten i Italien. Blir det högt tempo så är inte 10 Tsunami Diamant helt borta.

V75-2
​Stoeliten och många startsnabba hästar med bra lägen bakom bilen. Min favorit att sitta i spets efter 500m är 4 Ultra Bright som denna gång får Björn Goop i vagnen vilket känns intressant. 1 Sharon Gar är ett av Italiens bästa ston och duger gott i klassen, får nog svårt att hålla upp ledningen men hittar hon ut ska hon inte nonchaleras. Med på min kupong åker 2 Frances Yoda, 5 Julia Pellini, 7 Havefunwithme och 8 Visa As.


V75-3
Ett vidöppet silverdivisions försök där jag rankar 4 Commit Boom Bay etta, får Björn Goop upp för första gången och öppnar klart över medel och borde ha god chans att få överta ledningen. 9 Always Ek är en rejäl sort som kommer med tre raka segrar från Vincennes i vinter. Har tjänat snabba pengar men är endast fyra år gammal och har inte startat på tre månader. Med på min kupong åker också 2 Jet Voice, 3 Han Herred, 6 Roofie och 7 Cobbys Olifant.


V75-4
​Fyraåringseliten över 2000m autostart. 3 Velten Von Flevo har vunnit 6 av karriärens 9 starter, öppnar dessutom bra bakom bilen och har goda chanser att leda loppet länge. 6 Al Capone Stecca besitter mycket god kapacitet och har bland annat vart tvåa bakom Axl Rose i Italien. Jag tycker dock loppet är vidöppet bakom tidigare två nämnda och kommer strecka samtliga åtta hästar.


V75-5
​1 Velten Limelight har hållit upp innerspåret tidigare och har goda chanser att göra det även denna gång trots innerspåret på Charlottenlund inte är det bästa, men det saknas startkanoner utvändigt vilket ökar chanserna. Har vunnit 7 ut av karriärens 8 starter och vann övertygande i senaste starten på Åby. Jag spikar.

V75-6
Dagens sportsliga höjdpunkt, Copenhagen Cup över 2011m autostart. Stor och befogad favorit blir 5 Zacon Gio som mycket möjligt kan vara en ut av Europas bästa hästar. Hästen tränas ut av den skandalomsusade Holger Ehlert som av förklarliga skäl inte är välkommen till Solvalla sista helgen i Maj. Att hästen är bra är dock inget man kan orda om, vunnit 22 ut av karriärens 30 starter. Vann VM-loppet föra året på Yonkers och jag tror han är huvudet högre än sina konkurrenter. Tror ingen vill svarar ledningen när körande Roberto Vecchione ställer frågan. Omgångens bästa spik!

V75-7
​Omgången avslutas med ett stayerlopp över 2950m voltstart. Spännande start gör 13 Blue Du Gers som kommer köras ut av Jos Veerbeck och rankas etta. 2 Pikadilly är den hästen på start som lär vara mest angelägen om att ta hand om ledningen. 6 Eteclin och 8 Tuxedo Bi är nog dom på 20m tillägg som kan vara först fram och kan få överta. Jag plockar även med 9 Ganyboy, 11 Onceforall Face, 12 Rosmanesque och 14 Viking D'hermes.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips