V75: Det vankas jackpott på hemmaplan » 22 maj | Mattias Karlsson -…

V75: Det vankas jackpott på hemmaplan

​Det vankas V75, hemmaplan, jackpot och ingen är mer taggad än jag. Krydda det med idel fina lopp där Gulddivisionen "Vägen till Elitloppet" är det sportsliga höjdpunkten där vi får se Daniel Redens toppsto Conrad Rödluva göra debut i högsta klassen. Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser, häng gärna med på andel i jakten på jackpotmiljonerna!


V75-1
Omgången inledes med ett Bronsdivionsförsök över 2140m voltstart. Stor och befogad favorit blir 7 Vikens High Yield som kommer med idel bra insatser i bagaget och rapporterna från stallet är mycket goda och allt pekar på att formen pekar uppåt. Lyckas körande Per Lenartsson få iväg han skapligt från springspåret så blir jag inte förvånad om han sitter i ledningen efter en bit.
Hästen är dock inte beroende ut av ledning utan går ifrån alla postioner och jag inleder med en spik.
V75-2
​Vidöppet försök till diamantstoet där jag ändå tycker ett par hästar sticker ut ur mängden och jag väljer att gå på dom. 3 Carry Cash kliver iväg bra i volten och borde ha goda chanser att nå ledningen. Även Viktor Rosleff med 1 Frozen Queen är nog angelägna om att hitta till ledningen. Jag plockar även med 8 Lady Youline, 11 Lyx Håleryd och 12 Argbiggan som gick grymt snabbt senast sista biten efter invändig resa.


V75-3
Klass 1 försök och även detta lopp är vidöppet och jag kommer strecka samtliga ekipage. För er som inte har råd att plocka samtliga så glöm inte 1 In Royalty Boko och 5 Feerie De Fael.


V75-4
​2 Prins C.K. är verkligen inte att lita på men går han iväg felfritt från start så är han ganska snabb iväg och borde ha goda chanser att hitta till ledningen. Utmanas främst 4 S.T.C.C Faksen och 9 Spang Viktor. För er som garderar bredare, missa inte 12 Pyrmo som ska testas barfota runt om och får Ulf Ohlsson i vagnen.


V75-5
Ett försök till Silverdivisionen och här rankar jag 6 Valley Brodde som etta. Hästen har gjort allt rätt sen han kom till Daniel Reden och formen ska fortsatt peka uppåt. Körande Örjan Kihlström har nog även goda möjligheter att köra sig till ledning i ett andraskede. Med på min kupong åker också 2 Viking Brodde, 8 From The Mine och 11 Figaro Vici. För er som gör ett större system missa inte 1 Doctor Doxey Zenz som har ett bra spår och ska gå barfota runt om.


V75-6
Vägen till Elitloppet! Där vinnaren får en direktplats till Elitloppet nästa helg. Räkna med att det är ordningställt från flera håll. Direkt när jag såg listan så tänkte jag att 1 Conrads Rödluva leder från start till mål. Spår 1 har klar fördel ut av 1609m och chanserna att körande Örjan Kihlström håller upp ledningen borde vara goda. Jag är dock osäker på att Örjan vill köra i ledningen då det är debut i "eliten" och fina pengar att köra om så jag väljer att dubbla systemet med 2 Billie De Monfort.


V75-7
2 Arabesque är mycket snabb bakom bilen har spetsat vid fyra tillfällen av sju från framspår. Senast spetsade han från spår 7 bakom bilen. Distans och läget går det inta att klaga på och tränare Magnus Träff har aviserat att hästen ska lättas i balansen och testas barfota bak vilket bör vara en fördel och jag väljer att spika i avslutningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips