Sena V75 tankar till Unionskampen » 19 sep. | Mattias Karlsson -…

Sena V75 tankar till Unionskampen

Denna vecka är Färjestadstravet som agerar värd för V75. Spännande omgång med Unionstravet och flera Norska gäster. Jackpot med 36 extra miljoner i potten gör omgången spelvärd trots en del stora favoriter som blir svåra att fälla. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spikförslag, V75-3

4 Odd Herakles är kanske inte den fräckaste spiken som jag skrikit ut men känns som en sund spik att luta sig mot i en annars öppen omgång. Hästen har bytt stall men det är inget som jag ser som något negativt. Startsnabb och från ledning kan jag faktiskt inte se hur han ska torska. 

Som Adam Östlund Sveriges okrönte konung inom kallblodsporten sa "det krävs nog en jordbävning för att Odd ska lägga på lördag". 


Omgångens kompletterande spikförslag, V75-2

2 Mistelns Napoleon har jag alltid gillat skarpt och har en lämplig uppgift framför sig. Erik Adielsson upp känns spännande. Startsnabb som få och jag tror Erik bombar till ledningen och därifrån blir dom svåra att nå. Barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn. 


Omgångens lås, V75-1

1 Gazza B.R. öppnar snabbt i volten och lägger troligtvis beslag på ledningen. Jag är dock tveksam till att körande Björn Goop vill köra i ledningen och släpper nog när Örjan Kihlström och 3 Amiral kommer och ställer frågan. Därefter tror jag loppet är låst. 

Omgångens garderingslopp, V75-7

2 Farlander Am imponerade starkt i senaste starten men denna gång tycker jag han är lite väl stor favorit och motståndet är inte det lättaste. Jag kommer strecka samtliga hästar i sista avdelningen. Tidiga streck bakom den stora favoriten ni inte får missa är 3 Allaway G.T. och 5 Goldstile. 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips