Gustafson från start till mål! » 3 juli | Mattias Karlsson -…

Gustafson från start till mål!

Krutröken har precis lagt sig från Sprintermästarna när det är dags för Halmstad att arrangera V75 igen. Idel fina lopp både sportsligt och spelmässigt. Krydda det med en fin jackpot.

Som vanligt gör jag system i alla prisklasser. Häng med på en andel!

Gävles Guldgruva 400 kr

Karlssons Bomb 250 kr

Karlssons Luring 80 kr

Omgångens bästa spik, V75-3

4 Gustafson är en startkatapult som har ett klockrent läge över 1640m autostart. Har inte startat på länge men kvalade på ett fint sätt och har gått några tuffare banjobb. Var inte som bäst i sitt senaste norden besök men har fått ett nytt träningsupplägg och rapporterna från stallet är goda. Leder från start till mål i en ganska svag silverdivision. 

Omgångs näst bästa spik, V75-1

2 Unoicsdue Gnafa imponerade på mig i senaste starten på Åby. Täta starter nu och en rejäl uppväxling i utrustning barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag som senast. Startsnabb och har goda chanser att sitta i ledningen efter en liten bit och då blir han svårfångad.

Omgångens garderingslopp, V75-4

Wången Cup final, vidöppet ungdomslopp där det gäller att gardera på. 6 Princess Kloster och 7 Ives Juvel är tidiga. För er som garderar lite bredare missa inte, 5 Rosy Wine och 1 La Cerise.

Omgångens drag, V75-5

4 Aura S.L. kan vara den enkla lösningen i detta Diamantstoet försök. Ska testas barfota runt om vilket känns hyper intressant. Har kapacitet för at gå hur långt som helst. Kan vara en chansspik för den som väljer att spela med tre spikar. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips