Derby & Kriteriefest på Bjerke! » 13 sep. | Mattias Karlsson -…

Derby & Kriteriefest på Bjerke!

Extra V75 på Bjerke med Norskt Travderby och Travkriterium för både varmblod och kallblod. En fin sportslig omgång där vi får se många framtida topphästar visa upp sig. 

Dom senaste två veckorna har både Karlssons Bomb och Luring vart där och huggit på riktigt fina pengar men tyvärr har vi haft lite otur med galloperande hästar för att nå den riktiga succén. 

Som vanligt är samtliga mina andelar öppna och jag har gjort läxan. Så häng gärna med på en andel i jakten på miljonerna.


Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring


Omgångens bästa spikförslag, V75-4

10 Marvellous Tooma gjorde ett grymt lopp senast på Bjerke som tvåa. Är van med tuffare motstånd än detta och min känsla är att hästen går ner i klass. Är stark och kan göra en del jobb själv. Rapporterna från stall Hamre är goda och hästen kommer tävla barfota runt om, i jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag. 


Omgångens kompletterande spikförslag, V75-6

2 Ble Du Gers ännu en häst från stall Hamre jag tycker har en vettig uppgift. Var inte som bäst senast med skor och gjorde faktiskt mig en aning besviken som tvåa. Nu ska hästen åter tävla barfota runt om och ett offensivt upplägg är att vänta. Jag håller dock stallkamraten M.S Trippel J. som spetsfavorit men jag tror körande Per Oleg Midtfjeld sänder framåt direkt och får överta redan efter 500m och då blir hästen svårslagen. 


Omgångens garderingslopp, V75-2

Lurigt lopp för den lägre klassen där det kan vara så att favoriten 4 Almond Paste bara är bäst och kan vara lösningen i ett vidöppet lopp. Jag ser dock värde att gå emot favoriten och väljer att plocka med ett gäng hästar bakom favoriten. Vid gardering så missa inte 2 Stand By Me Ås, 9 Indiana Fortuna och 10 Corona som gick bra senast i skymundan. 


Omgångens lås, V75-5

Här väljer jag att låsa loppet på tre hästar. Den stora favoriten 2 Grisle Odin G.L. har gjort allt rätt i karriären hittills och har segrat i 13 ut av karriärens 17 starter. Är ingen blixt ifrån start vilket gör att jag väljer att plocka med den Svenska Derbyvinnaren 3 Havglimt och 4 Grisleprinsen G.L. som var tvåa i Svenskt travderby som dessutom har Örjan Kihlström i vagnen i denna start.  

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips