Challenge: Lurigt hur Örjan gör med Golden Tricks

Som vanligt riktigt högt spelvärde med 50.000kr extra i potten hos Svenska Spel challenge. krydda det med toppsport och V75 finaler på det. Här nedan kan ni läsa mina tankar och ta del ut av mitt systemförslag.


Avdelning 1

Här kan vi välja mellan 1 Golden Tricks, Övriga och 3 Hevin Boko

Jag väljer att helgardera då jag tycker det är lurigt att veta hur körande Örjan Kihlström kommer agera bakom 1 Golden Tricks. Vill han köra i ledning eller vill han åt ett lopp i ryggar i debuten på svensk mark? Skulle tippa på att han släpper ifrån sig ledningen. Då öppnar det upp för körning mellan 3 Hevin Boko och 4 Ultra Bright. Kan det vara så att Jörgen Westholm fäller att tillslut bakom 6 Unique Juni som kommer med flera fina insatser i Frankrike.

Avdelning 2

Här kan vi välja mellan 2 Bottnas Fantom, övriga och 5 King Of Everything

Jag väljer att spika 5 King Of Everything då jag tycker han är klassen högre än sina konkurrenter. Värsta motbudet bland dom övriga Maestro Crowe är dessutom struken. 2 Bottnas Fantom är en fin häst och gjorde en fin insats bakom Maestro Crowe senast, men får svårt att räcka till nu. Det är ändå finaler och det är fina pengar att köra om även i andra och tredjepris. Jag tror dom invändigt släpper ifrån sig ledningen till 5 King Of Everything och då är loppet över.

Avdelning 3

Här kan vi välja mellan 5 Disco Volante, övriga och 6 Gareth Boko

5 Disco Volante har ett perfekt läge och det känns som han kommer ta sig tämligen enkelt till ledningen och därifrån har han visat sig vara hemskt svårslagen. Hästen är i sitt livs form och jag tror på spets och slut och spikar utan att tveka.

Avdelning 4

Här kan vi välja mellan 1 Rexine, övriga och 2 American Hill

Efter en sen strykning på 1 Rexine så väljer jag att gå på den enkla lösningen och strecka övriga och 2 American Hill. Loppet öppnades upp rejält efter strykningen och då 2 American Hill inte är att lita på så väljer jag att plocka med övriga där det finns en del intressanta motbud.

Avdelning 5

Här kan vi välja mellan 5 Man At Work, övriga och 7 Martin de Bos

Jag väljer jag att gå på 5 Man At Work och 7 Martin de Bos. Många startsnabba invändigt men jag tror ändå 7 Martin de Bos ha möjlighet att kunna hitta till ledningen efter en bit. Sen kör Örjan Kihlström fram till dödens med 5 Man At Work och då är loppet låst. För er som vill spela ett större system så markera övriga då det finns en del intressanta hästar där bakom.

Avdelning 6

Här kan vi välja mellan 3 Strong Hearbeat, övriga och 10 My Sweden

Här var jag fört inne på att spika 3 Strong Heartbeat. Men efter att läst en intervju med tränaren bakom 1 Betting Rebel där det har aviserats om maxad utrustning och att han helst ser att körande Ulf Ohlsson kör i ledning. Vilket betyder att favoriten tvingar göra jobbet i andra spår. 10 My Sweden kommer med en fin insats bagaget där han vann enkelt från ledning. Någon ledning lär det inte bli denna gång men vid rejäl körning så blir jag inte förvånad om han fäller alla till slut. Jag helgarderar.

Avdelning 7

Här kan vi välja mellan 6 Burning Man, övriga och 7 Triller N.P.

Även här väljer jag att låsa och då på 6 Burning Man och 7 Triller N.P.. 6 Burning Man har imponerat rejält på slutet och har tre raka, men denna gång är jag inte lika säker på att han kommer till ledningen lika lätt så jag plockar med starka 7 Triller N.P. som jag tror kommeer fälla många tillslut. Det kan till och med vara en riktigt fräck chansspik för den som vill spela ett mindre system.


Systemförslag

 1. Golden Tricks, övriga och 3 Hevin Boko
 2. 5 Kings Of Erverything
 3. 5 Disco Volante
 4. Övriga och American Hill
 5. 5 Man At Work och 7 Martin de Bos
 6. 3 Strong Heartbeat, övriga och 10 My Sweden
 7. 6 Burning Man och 7 Triller N.P.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips