V86: Berghs hästar brukar vara förberedda

  Det är återigen dags för V86 och denna gång är det Solvalla och Åby som står för tävlingarna. På förhand ser det ganska överkomligt ut, då spikarna känns givna men samtidigt är vissa lopp är väldigt öppna. Här kommer min preliminära rad, två spikförslag och två drag i omgången. 

  V86 1

  10 Demon Ima är en klassig häst som besitter det mesta. Han kommer dessutom med tre raka segrar och fin form. I senaste starten tog han en enkel spetsvinst på V75 och han såg ut att gå i mål med krafter sparade. Starten innan attackerade han bakifrån och satte sig utvändigt om ledaren och vann. Jag tror på ett liknande upplägg nu och jag anser att detta är omgångens bästa spik.

  V86 5

  7 Ivory Di Quattro har inte startat på ett tag, men besitter hög kapacitet och är överlägset bästa hästen i fältet. Hästen hade en mycket bra säsong ifjol, och var bland annat två i Harpers Hanover, bakom Moni Viking. Han är allround, tål att göra grovjobb och skor på ska inte vara något minus. Är han bara hyfsat i form bör han runda detta fält och Berghs hästar brukar vara väl förberedda. 

  V86 3

  7 Mellby Eye Catcher gör bra insatser varje gång och såg fin ut senast i skymundan. Hästen duger bra i detta fält och med slagläge har hon en tung avslutning. Hon har återigen fått ett ganska tråkigt utgångsläge, men i detta lilla fält bör hon kunna få en bra position ändå. Hon är endast streckad i 1 % just nu och ska man gardera favoriten är hon given på kupongen. 

  V86 7

  V86 7 är i mina ögon omgångens mest öppna lopp och på min preliminära kupong väljer jag att helgardera och hoppas på skräll. Den hästen jag rankar högst i detta öppna lopp är 10 Nellie Atticus Lane. Hästen hängde med godkänt på V75 senast och går nu ner i klass. Hästen är dessutom åtgärdad efter det och ska vara bättre denna gång. Jepsson hoppar upp igen och tillsammans är ekipaget obesegrade efter två starter. 

  Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube