Mina tankar inför V86 » 27 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V86

V86 1

Spik direkt i inledningen på 1 Mellby Free. Senast var hästen ute i sto EM mot tuffast tänkbara motstånd och gjorde då ett bra lopp utvändigt ledaren. Bortsett från detta lopp är hon obesegrad i år och nu går hon ner i klass. Detta måste vara en toppchans för Björn Goop och Mellby Free.

V86 2

Spikförslag även i denna avdelning då 2 Rajah Silvio har fått ett perfekt spår. Detta är en segervan häst som varit ute i tuffare gäng än detta på bland annat V75. Eventuellt så får Jepsson överta ledningen efter en bit och då tror jag att loppet är över. Första motbudet är 3 Fonda Boko som gjorde det bra i Bronsdivisionen senast.

V86 3

1 Sasha My Way är en tuff märr som kommer från en fin delad vinst, då hon drog tåget sista halvvarvet. Kan vinna från samtliga positioner och är klar förstahäst. 2 Dontlooseallmoney delade vinsten med Sasha My Way senast efter en vass spurt, kan komma till ledning här. 5 Milady Grace är en talangfull häst som också bör räknas.

V86 4

Öppet lopp där jag rankar 9 Awaited först. Hästen galopperade senast, men har varit bra de senaste starterna då den gått barfota bak, kan svepa fältet. 2 Son Of Quarcio har vunnit två raka lopp från ledning och lär få en fin resa igen. 3 Diamond`s Sweety gör alltid bra lopp och stå på tur för en vinst.

V86 5

5 Ultion Face är både stark och snabb, men har en tendens till att galoppera. Felfri tror jag att han är överlägsen. Första motbudet är 9 Cruise som blir bättre och bättre för varje start, är en snabb avslutare. Annars öppet bakom.

V86 6

Svårlöst lopp där jag på det preliminära systemet ta med alla. Ska jag nämna två hästar är det 11 Manuzio Hanover som har hög kapacitet och trivs på Solvalla, står även billigt inne. 2 Jeppas Sputnik kommer med två raka segrar på barfotabalans och bör räknas igen.

V86 7

6 Zefiro Dei Cedri trivs på lång distans och är alltid med och fajtas om segern. Var tvåa i Berlin senast efter en fin insats. 8 Vischio Holz är snabb i voltstart och det är inte omöjligt att Goop är först fram av bakspårshästarna och få överta ledningen. 7 Stud Muffin är stark och blir farlig om han få spara sin speed till slut.

V86 8

3 Lisa Sånna var fin vid vinsten senast och har en härlig vinnarskalle, kan vinna från alla positioner och Örjan upp igen. Första motbudet är 5 Fikonia AM som vann på ett läckert sätt senast och är mycket bra då hon går felfritt. Även 6 Edrica ska räknas då hon är spetsfavorit och har toppform.

Glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow på ATG tillsammans!

Vilket du enkelt kan göra här

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips