V86: Untersteiner får förtroendet » 28 nov. | Martin - Travstugan.se

V86: Untersteiner får förtroendet

Ännu en kul V86-omgång i afton och spikarna hittar jag på Åby!

V86-1

Ska det lossna för 2 Frankie Brodde? Jag tror hästen får en perfekt resa härifrån hela vägen och jag var länge inne på att kunna chansspika, men det låter onekligen bra på 4 Furious Francis inför Bergh-debuten.

V86-2

Läget brukar inte skrämma 8 Knifetown Winner och med stallkamrat från läge längre in kan han få serveras fram i ledning direkt när han kommer fram. Men som alltid är jag svag för 6 Great King Wine som jag knappast lämnar utanför kupongen.
Jag tror Knifetown Winner normalt har stark segerchans och väljer även här att låsa.

V86-3

Läget är inte det bästa men överlägset bäst i fältet är 12 Cheerful Rivner. Kör Untersteiner i tid? Ja, då kan det helt klart bli enkel seger. Men man ska så klart ha stor respekt för 6 Velvatter som senast var något sämre som betrodd på V75.

3 Callmeawinner har mycket fint utgångsläge och kommer med mycket fin form. Se även upp för 7 Hip Hurray Boko!

V86-4

Mattias Djuse sitter bakom en bra chans i 3 Tinten men tidigt bakom är 4 Iglesias Boshoeve som även fast han "bara" blev tvåa senast såg fin ut och första segern närmar sig.
Stefan P Pettersson besöker Solvalla med 7 Zodiacle som svarat för tre mycket fina lopp i inledningen av karriären. 

V86-5

  • Flera roliga skrällbud i det här stayerloppet. 3 Cargo Door och 14 Radjah d'Inverne är två exempelvis. Dock får de vara glada för främst andraplatsen.

9 Cashback Pellini är klart bästa hästen i fältet och här tror jag inte Christoffer Eriksson gör några misstag. Över dessa distanserna mot det här motståndet är han stenhård att stå emot och jag tror det kan bli upprepning av förra insatsen (där distanen den här gången är dock lite längre).

V86-6

Här får det gärna skrälla till och det rejält. Jag streckar en hel del trots att 3 Definitif Launcher startar och kan ta sin fjärde raka seger.
11 Chocoboy blir av någon anledning helt borttappad av spelarna och i skrivande stund är han inte ens över 1%!? Här kommer det slå till och värdet kommer höjas. 

V86-7

  • Kort distans och bakspår - men vad gör det? Jag tror 11 Stonewashd Diamant leker hem det här ändå.

Peter Untersteiner är offensiv och jag tycker motståndet inte är så värst skrämmande direkt. Får stoet bara chansen i tid tror jag hon krossar fältet och jag spikar.

V86-8

Det kan väl lite tröttsamt bli en enkel tur i parken för 1 Coogan. Ska mycket till för att han ska förlora, men jag hoppas verkligen 6 Man At Work strider hela vägen och gör det hela till en kul match.
Bakom smyger 4 All Star med som är tillbaka efter vila. Brukar kunna gå bra direkt och jag blir inte förvånad om han slår till!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips