V86: Trolig och otrolig spikas » 24 okt. | Martin - Travstugan.se

V86: Trolig och otrolig spikas

Veckans V86-banor är Solvalla och Mölndalsbanan Åby. 
Jag tycker där finns två starka spikar att luta sig mot.

V86-1

1 Super Steve och 5 Worrywart står klart ut i fältet och normalt är det dessa två som strider om det.
Tycker 6 Enjoy Ginco är klart duglig och som är van vid tuffare motstånd än det här. Ett platsbud som kanske kan överraska i omgången direkt!?

V86-2

2 He's Marvelous är klart tidig att se upp med här, men klart opålitlig och är given att gardera upp!
6 Jamie Oliver har vi sett vad han kan leverera och 11 Aventador S.F. är i toppform för dagen!

  • Jag tar även med långskottet 12 B.B.C.Canyankee som härdats på V75 och även fast det är lite av ett långskott lockar det med låga spelprocenten...

V86-3

Tycker 4 Destiny inlett karriären klart bra och från ett bra utgångsläge ska hon kunna segerstrida. 7 Princess Corner har klart vingligt utgångsläge men blir väl ändå hästen att slå. Imponerande med fyra raka segrar!
Se upp för 9 Actually från bakspåret och 2 Alfa Minerva garanteras fin resa härifrån och är starkt platsbud!

V86-4

  • V86 är till för att ta täten och sticka ut lite för att nå storslantarna. Respekt för Lullaby S.I.R., men tar risken. Och här fastnade jag tidigt för ett skrällbud som ser ut att bli helt borttappad.
    Det är ett öppet stolopp och för mig därför givet att chansspika!

10 Lady Soldier får en fin resa från bakspåret här och borde kunna ta sig iväg felfritt från bakspåret. Genomköraren senast såg ut att behövas och avslutningen där var positiv. Känns klart underskattad i det här sällskapet och jag spikar mig ur det här!

V86-5

Det ser sannerligen upplagt ut för 1 Bankrobber.
Här kan hästen leda hela vägen med Christoffer Eriksson, men tror det här blir en lite väl stor favorit.

Thomas Uhrberg sitter upp bakom intressante 5 Dempsey Cloc som inlett karriären bra och jag tror han är stark nog att utmana favoriten hela vägen.
15 Elcamino Dimanche kan bättre än vad raden visar upp och se även upp för 10 Livi Nam Nam.

V86-6

1 Caligula är verkligen i slag för dagen och stoltserar med tre raka segrar. Här är det en högst passande uppgift för att leda runt om. "Risken" är stor att favoriten levererar och därför sparar jag på strecken.

Jag låser med kuskförstärkta 9 Fighter Marke som visserligen behöver en del tur men ska bli spännande se vad hästen kan göra med toppkusk i sulkyn!

V86-7

12 Invincible H.C. gjorde precis vad jag hoppades senast. Här är uppgiften mycket tuff men som han är för dagen är slaget knappast förlorat. 
1 Frisco Runner har läget till sin fördel och annat än segerstrid vore klart förvånande.

10 Aperfectdream kan bättre och ett kul drag i loppet är 6 Alvena Vagaboy!

V86-8

Det kittlar givetvis lite att 2 Gomez nu testas barfota runt om med Björn Goop upp. Men här räcker han bara till som förstareserv.

Jag tror det här loppet verkar perfekt för 11 Bucks To Burn. Har inlett riktigt start för stall Redén och är tillbaka nu efter månad ifrån banan.
Jag tror han kort och gott krossar allt mot slutet och det enda som gäller är att Örjan Kihlström inte kör försent... Spik!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips