V86: Tre starka att luta sig mot

V86: Tre starka att luta sig mot

Kul V86-kväll väntar oss den här veckan från Åby och Solvalla. En del roliga "kantbollar" som vanligt att ha koll på - framförallt från Mölndal!

FYNDA ANDEL HÄR - 149 KR/ANDELEN!

V86-1

Marc Elias försöker givetvis leda det här länge med 1 Restless Heart, men det är knappast så att fyraåringen är en tuffing som står emot tilläggshästarna.
Restless Heart kan mycket väl rinna undan, men där finns ett par från tillägget som jag tror tidigt är framme. Inte minst tror jag stallkamraten 5 Bernts Ulrika är tidigt framme.

Sjuåriga 6 Valborg Marje årsdebuterar och har inte fått mycket matchning på länge. Jag tycker ändå hon kan vara dyr att ignorera här. Stoet är något ojämn, men vid ljusa stunder kan hon verkligen avsluta vasst ute i spåren.

V86-2

5 My Dream Art gör första starten på lite mer än två månader och därtill är det regidebut för Timo Nurmos. Som alltid intressant så klart!

Läget är ju inget vidare men 8 U.R.Amazing är en tuffing jag tror kan segerstrida ändå. Sjuåringen körs här av Kim Eriksson och blir alldeles för borttappad den här gången. Även fast det inte blir lätt från det här läget är det vid gardering ett givet streck.

Tycker det här loppet känns lite halvlurigt och det blir nog till att man offrar lite streck... Som sig bör lär ju Örjan Kihlström på något märkligt sätt dyka upp mot slutet och gör det här med 12 Vincent Chase.

V86-3

Nej, det såg väl inget vidare ut senast men som allt annat här i världen måste man ge någon en andra chans. 5 Maestro Crowe har fått ta igen sig lite och nu anmäler Petri Puro talangen igen. Det är en häst av helt annan kapacitet än motståndet och jag räknar med att han är tillbaka i samma goda slag igen. Då är segern garanterad.

V86-4

Kim Eriksson med 7 Iron Creek är given favorit här, men hoppet ligger i att hästen inte reder ut voltstarten. Då kommer det garanterat smälla till bakom och en jag tror jag överraska är 13 Zagor Grif.

V86-5

6 Stoletheshow är den givna förstahästen i det här något ihåliga fältet. Hade lite skrällhopp kring honom i Gulddivisionen senast och här tycker jag han ska duga väldigt långt.
Bakom känns 5 Maze Runner intressant med lopp i kroppen - och även fast läget är tungt så är 8 Zoko Lane lite väl borttappad av spelarna.

V86-6

7 Sahara Sun har det här loppet närmast utskrivet till sig. Örjan Kihlström kommer köra i tid och hon är väldigt svår att slå för dagen i den här klassen. Pippi Roc är spännande bakom, men slår inte Sahara Sun som hon är för dagen.

V86-7

12 Key West Snapper kommer gå riktigt starkt ute is påren och är trots läget min förstahäst i fältet. 3 Fiery Heart kommer från ett rejält formstall och känns spännande med Kevin Oscarsson. 

11 Carotene gör första starten på ett tag och är i grunden bäst i fältet. På garderingen ska man även passa upp för 4 Tresexton från stall som är på uppgång igen!

V86-8

1 Arnie Express har efter rejäl otur med spårlotten äntligen fått fint läge nu när det dessutom är över korta distansen. Därtill sätter de på jänkarvagnen - OCH - istället för Janne Korpi sitter Björn Goop upp vilket är en hyfsad kuskförstärkning om man ska vara ödmjuk. Jag tror Goop leder runt om med Arnie Express i avslutningen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Oooootroligt nära max förra veckan!! Nu ska 8an in! 115.000:- och 11.500:-/andel på "Från norr till söder"! Riktigt kul att NORRLANDS GULD ... Läs travtips

Tre luriga långa  Tillbaka till Solvalla igen i kombination med Åby.  I inledningen kan det vara läge att gå kort då Stefan Persson ... Läs travtips

Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och ... Läs travtips

V86-1 Xpresstayern inleder omgången på Åby och det är ett lurigt långlopp. Den som tar hand om ledningen kanske har vunnit en hel del och ... Läs travtips

Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i ... Läs travtips

V86 onsdag 26/2 avgörs på ÅBY/ SOLVALLA ovalerna. V86 omgången ser ganska svårlöst ut och det luktar hög utdelning på 8 rätt. Sju rätt förra ... Läs travtips

Då är vi inne på de sista dagarna med skotvång, redan på söndag är det fritt fram att köra hästarna med valfri balans igen. Ett skönt ... Läs travtips

Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips