V86: Toppkväll på Mantorp » 31 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Toppkväll på Mantorp

Det är fin klass på kvällens V86-tävlingar från Mantorp där jag åter fastnar för Mattias Djuse med sin kommande stjärna!

Din andel löser du här!

SPIKARNA:

  • 4 Zolly i V86-2.

Jag har gillat Zolly sedan första steget hon gjorde på tävlingsbanan. Kapaciteten är skyhög i det här stoet och hon tillhör en av kullens bästa. Här tror jag hon kommer göra ett topplopp från fint läge och vinner!

  • 11 Hankypanky Peyton i V86-6

Timo Nurmos-stoet har varit riktigt rejäl i alla sina starter och har ännu inte förlorat i sina sex starter. Hon är loppets starka segerbud och även fast det är ett stort fält att tampat mot är där ingen som har samma styrka som Hankypanky Peyton.
Stoet har ännu inte förlorat och kommer inte göra det nu heller.

  • 5 Hankypanky Rubyred i V86-7

Motståndet håller väldigt god klass och det blir säkerligen ett sevärt race det här. Jorma Kontio kommer däremot tidigt ladda sig framåt med Hankypanky Rubyred som vid ledning kommer leka hem det här loppet.
Hon är riktigt stark av sig som hon är så jag räds inte vilken position hon annars kan få istället. Bra hästar emot, men detta är klara segerbudet!

ÖVRIGT I KORTHET:

V86-1:

9 Explosive Merlot
har givetvis stark segerchans i det här fältet, men de dagar när 8 Pacific Face fungerar i dessa typen av lopp så är han överraskande stark och bra. Ger favoriten en match!?

V86-3:

8 The Bald Eagle varnar jag åter för trots tunga läget. Det kommer gå undan där framme och även fast 2 Upset Face är befogad favorit så känns han som en sårbar sådan med tanke på insatsen senast.

V86-4:

Jag tror 3 Generaal Bianco kommer visa sitt rätta jag här igen bakom betrodde 1 Montdore och avslutningen från 5 Lover Face senast gör honom intressant här!

V86-8:

Avslutningen är den stora godbiten! 9 Betting Gangster tror jag kan ta snabb revansch på sig själv och blir att räkna med här.
1 Global Welcome
imponerar varje gång likaså 4 Cab Lane.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.