V86: Toppkväll på Fornaboda

V86 på Lindesberg har en toppkväll för banans del och som avslutas med Bergslagsloppet med flera välkända! Inför helgens V75-yra ska vi få värma upp med åtta rätt!
Andelen kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

3 Midyat Zaz är intressant från startvolten där fyraåringen däremot först och främst ska sköta sig. Stort plus att Andreas Lövdal åter kör, som han gjort i fyraåringens alla tre starter. Verkar ha mycket fart i sig och vid felfri avgång kommer ekipaget bli svåra att nå fram till! 

Främst emot är 8 Iluminati K.W. men 12 Legend V.S. är jag inne på kan göra ett topplopp nu med två starter i kroppen. Han imponerade på mig ett par gånger ifjol och står väldigt bra inne i det här loppet! Lite väl bortglömd kan jag tycka.

  V86-2

  Stall Nurmos står verkligen i centrum här - men lågprocentare kan överraska!

  4 Hunting Widow har inlett säsongen positivt och räknas tidigt. 3 Karisma Boko är den i grunden bästa hästen i fältet - nu får Örjan Kihlström åter köra henne. Bekymret är att stoet för dagen inte fått till det på ett tag. Nu rycks skorna runt om och jänkarvagnen sätts på
  1 Calypso Degli Dei
  vet vi inte riktigt vilken sida vi får se av. Aningen ojämn men vid ljusa stunder fartfylld för att kunna bestämma i täten länge.

  Tuffa 6 Go Peppergirl känns tidig och se upp för 9 Huile d'Olive som lär harva runt 2-4%. Betydligt bättre än vad spelarkollektivet tror och jag blir inte förvånad om denne överraskar och rensar i kuponghögen!

  V86-3

  Kul med monté på kupongen!

  Emilia Leo är främsta segerbudet med egentränade 6 Beamer som verkligen stormtrivs i montén! Mycket trolig vinnare. 7 Västerbo Bankir är minst lika tuff och rankas knappt bakom och som nu åter får springa barfota runt om.
  11 Hamilton d'Atout
  får testa på monté istället och får göra det med rutinerat duktige Jonathan Carré på ryggen. Ska verkligen bli spännande se hur hästen levererar här!

   V86-4

   • Fastnat för örnen och drämmer i spiken!

   En jag verkligen fastnat för i Bo Palmgrens Minneslopp är 5 Eagle In Disguise som nu fått två lopp i kroppen och Bold Eagle-sonen känns för mig på gång den här gången. Jag tror även Daniel Wäjersten är resolut i styrningen bakom denne starka örnen och i ett lopp som jag tycker kräver en del streck går jag fullt ut på örnen som jag fastnat för!

   V86-5

   Jimmi Ehlers besöker Lindesberg med 2 Deeply Express som efter två starter ännu är obesegrad. Läget är perfekt för tredje raka. Intrycket på treåringen var riktigt ruggigt senast, där han trots lite halvdan resa längs vägen kopplade greppet med halvvarvet kvar och vann överlägset! Ska vara favorit, men det är samtidigt orutinerat ännu och han blir hårt betrodd. 

   10 Byron Face tycker jag är intressant bakom liksom 9 Mister Joe och oavsett vem det är bakom Deeply Express som vinner så kommer värdet öka rejält.

    V86-6

    9 Father Simon fick besöka vinnarcirkeln för första gången senast och jag tror han kan göra det igen. Det blir ju knappast liknande resa som senast, men snacka om att den här "farsan" är under utveckling och nu är att räkna med alltmer. 

    6 Max Lane var jättebra senast i sin första seger och Peter G Norman kommer givetvis försöka ta hand om ledningen direkt och sedan stanna där hela vägen in i mål. och 2 Speedy K. med en fin smygresa i andraspåret kan det bita bra för sista biten.

     V86-7

     6 Bugatti Miles sjabblade bort sig i finalerna senast och återkommer nu till ovalen. Jag tror han kan ta revansch på sig själv igen i detta fina Bronsloppet.
     Det är ett väldigt jämnt lopp bakom, men är Bugatti Miles som han ska vara så tycker jag detta är en uppgift han ska kunna reda ut.

     2 Global Winner med lopp i kroppen får nu springa barfota runt om, 4 Joe Frazier Boko har haft en väldigt fin säsong än så länge och är de som intresserar bakom som reserver.

     V86-8

     4 Snowstorm Hanover placerar sig perfekt i slagläge och jag tror han kan svepa ner allt till slut. Frågetecknet som råder är vart vi har honom för dagen, då han hade kort sjukdom efter Elitloppet. Kommer väl därför inte "köras för fullt" för segern kanske?

     1 Bubble Effe har varit halvdan den här säsongen och även fast Alessandro Gocciadoro kommer ge ett försök att leda det här så tror jag inte på femåringen.
     8 Inti Boko
     trivs på Lindesberg då han var på plats näst senast och vann. Sjabblade bort sig senast i Kymi Grand Prix. 10 Esprit Sisu är stark men rejält missgynnad av bakspåret så klart... Däremot den typen som ändå kan lösa det.

     En kul outsider i loppet är 5 Ubiquarian Face, som väl inte alltid visar sin högsta nivå men de gånger han gör det är han definitivt bra nog att strida emot konkurrenterna här.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips