V86 Super Days: På upploppet mot Super Days!

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. 
Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här!

V86-1

Olav Mikkelborg är mitt förstabud i inledningen på Bjerke. Lyckas han speta med 2 The Baron ska det nog mycket till för övriga....

...grejen är dock den att de två motbuden är minst lika bra och även minst lika startsnabba. 3 Calhoun och framförallt 4 Gentletron kommer ge The Baron en rejäl match och dessa tre i V86-1 är stensäkert lås!

  V86-2

  Första V86an på Kalmar är rena rama partyt. Här kan det smälla till direkt och för mig kräver det sina streck!

  1 Global Bodyguard är givetvis den att slå från perfekta innerspåret, men med förra loppet i tankarna lär Oscar Ginman ladda iväg vad han kan med 4 Cojito. Snacka om att sjuåringen tog efterlängtad seger senast!

  10 Danilo H.B. är i toppform för dagen och inlett strålande hos tränare Eric Martinsson. Den som kan höja värdet på kupongen är Håkan Danielsson med hemmahästen 9 Ottens Filosof.

  V86-3

  Frode Hamre med toppchans på Bjerke? Ja, men det är väl lika väntat numera som att det inte snöar på Julafton hemma i Malmö.

  Här kör Hamre ut med 1 Thai Ohio som jag håller som två av kvällens säkraste spikar. Här tror jag treåringen är redo att försvara innerspåret på Bjerke och vad händer sen? Ja, övriga tävlar om andrapriset så klart. Thai Ohio är av hög kapacitet och kommer knappast förlora det här.

  V86-4

  Vi har ännu en jättefavorit och omgångens andra säkra spik i form av 3 Palmyra. 
  Det är givetvis lite så där att spika två jättar i omgången, men känns de så säkra som de gör så vore det dumdristigt att försöka fälla.

  V86 ger alltid ändå bra betalt och jag har finfina drag i garderingsloppen att jag spikar dessa två rak i ryggen.
  Palmyra möter väl ett halvdant motstånd om man ser till vilka toppar hon har i sig. 8 It's A Girl kan vid bra dag på jobbet utmana men är extremt ojämn och har framförallt halvdant utgångsläge...

  V86-5

  Jag tror säkert Morten A Pedersen med tålamod väntar på att det ska lossna för 1 Cartesio.
  Fyraåringen har nu fått två lopp i Norge där det inte riktigt gått vägen, men nu med dessa två genomkörarna borde hästen vara redo den här gången. 
  Kommer med starka meriter och nu växlar Pedersen upp med barfota runt om och med jänkarvagnen på!

  Bo Westergaard är på plats med 2 Keystone Cash som jag såg på Ålborg senast och det blev ju en flaxresa för sexåringen som slutligen vann lätt. Var bra även näst senast och mycket tidig ikväll!
  En lite bortglömd i loppet är 7 Wishmaster. Läget är mycket svårt men jag tycker inte hästen är mycket sämre än någon annan och harvar runt 1%!

    V86-6

    En Bravo-trolig vinnare och ett Bravo-drag!

    5 Bravo Sabotage har en väldigt stark segerchans när han har framspår bakom bilen och framspåret är perfekt bakom vingen. Det mycket troliga scenariot är att han tar ledningen och stannar där hela vägen.

    Det som kittlar är att 3 Larry Wood finns i loppet och som jag tror kan utmana från ett spår lite invändigt om. Därtill har Johan Untersteiner-stallet visat toppform på slutet och är det detta som gör att 10 Ture L.A. äntligen vaknar till liv!?
    Draget och den obehagliga överraskningen är Victor Rosleff med 8 Bravo Santana!

    V86-7

    Eirik Höitomt har en mycket vettig segerchans med 2 Park View som senast från ett svårt bakspår gjorde vad han kunde. Sjuåringen har visat fin form en längre tid och hemma i Norge från spår 2 över kort är han alltid ett segerbud.

    6 Z.Boko kommer Kristian Malmin ladda iväg med direkt och kommer ge Park View en match. Det kan mycket väl bli så att Malmin är den som trots allt sitter i täten och då blir det här spännande.
    Sverige-bekante 3 Hulken Sisu är lika ojämn som han kan vara riktigt bra vissa dagar och 7 Zaffiro Jet är tuffingen i fältet som kan sätta alla på plats till slut.

    V86-8

    Jag skrev tidigare om stall Untersteiners form och innan de trummade igång de senaste dagarna så hade jag ögonen på 7 Tug of War som var tänkt att starta här.

    Han har inte fått sätta nosen först i år men kvällens uppgift ser jättespännande ut för hans del. Distansen har han klarat av förr och det känns som det kommer bli en hel del tuff körning där framme. Det kan alltså bli ett krig där som gynnar Tug of War till slut.
    Att spika honom är givetvis lite djärvt men jag har haft ögonen på honom som sagt en tid och tror han kan göra ett riktigt starkt lopp i afton!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

    Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

    Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

    Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

    Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

    Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

    V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

    Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

    Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips