V86: Storslagen afton på nationalbanan

  Sporten håller storslagen klass när V86 är tillbaka på Solvalla och vi har en omgång som både spelmässigt och sportsligt blir en höjdare.
  Andel i systemet mitt kostar 86 kronor - klicka här!

  V86-1

  Det var ruggigt att se intrycket på 11 Hevin Boko i hennes årsdebut senast. Varit väl medveten om hårdheten hon har i sig, men att vara så pass bra som hon var senast var imponerande. Hon kommer gå starkt ute i spåren här med och det är gynnsamt att det är litet fält över korta distansen.

  1 Helluva Am står perfekt inne i loppet där framme. Även fast hon inte är av samma klass som Hevin Boko (än...) så har hon manegen krattad med att försvara innerspåret och sedan gå snabbt över sommarovalen på Solvalla. Kan helt klart göra så det blir för långt fram för Hevin Boko.

  V86-2

  6 Mellby Illusion hade ett lysande fjolår men när han skulle göra årsdebut i februari gav han på ett ytterst blekt intryck. Nu har han fått jobba på hemma hos stall Nurmos och gör här comeback igen. Mycket intressant om han får springa barfota runt om för första gången. Han kan rent av bara vara bäst...
  1 Gina Lollobrigida
  från innerspåret kommer göra upp om det och Stefan P Petterssons hästar är bra i ordning för dagen; pass upp för 4 Comes With Age!

  V86-3

  • Lotten gav det ett försök...

  Ja, det är lite vad jag upplever det här loppet, när 8 Admiral As fick det mindre bra utgångsläget i loppet.
  För den sakens skull tror jag det gör detsamma. Han vinner ju det här, såklart. Örjan Kihlström vet vilken kapacitet femåringen har innanför sig och årsdebuten senast var magnifik.

  Spårlotten gav det ett försök att ge oss dramatik - men spiken är klar.

  V86-4

  • Läget är främsta och möjligen även enda motståndaren.

  Jag håller 11 Cactus högt i det här sällskapet och jag hade rentav lite förhoppning på henne även senast i betydligt tuffare konkurrens.
  Jag tror hon kommer bjuda på en urstark avslutning och runda förbi allt här. Bakom finns flera motbud att se upp för, men jag tycker Cactus är givna segerbudet!

  V86-5

  Örjan Kihlström sitter som vanligt numera upp bakom 3 Cash Maker som från det här läget följer startbilen. Vid tidig ledning kan det bli enkel promenad i parken för treåringen.
  Den som sätter emot är självfallet Björn Goop med 5 Asteroid som av dessa nog är den som imponerat mest på mig den här säsongen ändå. Jag blir inte förvånad ifall Goop gör allt han kan för att snuva Cash Maker på ledningen.

  V86-6

  • Spänn fast er - Forss gasar!

  1 Viking Brodde känns väldigt intressant den här gången när han för en gång skull fått ett bra läge bakom bilen. Magnus A Djuse kan mycket väl testa försvara innerspåret - oavsett så tror jag Viking Brodde blir att räkna med här.
  4 Born Unicorn
  gav ett klart bra intryck i Harpers senast och starke sjuåringen är nu tillbaka mot motstånd han matchar utan problem.

  Mika Forss kommer sätta färg på loppet med lika starke som vasse 6 Zap di Girifalco. Den som tror han kommer backa härifrån är löjlig. Forss kommer gasa vad det går!
  Visst är det så att 11 Rotate plötsligt är i en klass man inte alls trodde han skulle vara i för ett par månader sedan. Han är givetvis ett måste på kupongen vid gardering här!

  V86-7

  Efter segern på Jägers för tre starter sedan har 5 Oxidizer näst senast svarat för en okej insats och senast på Solvalla i Bronsfinalen höll han ändå starkt i ett lopp med alldeles för tufft tempo. 
  Han är loppets främsta segerbud i det här finfina loppet, men 3 Boston Wise L. kommer knappast se slaget förlorat och det är nog dags att verkligen ta 7 Dark Roadster på stort allvar som varit bra hela våren!

  V86-8

  • Fin klass på årets upplaga av Prix Readly Express - trots detta räcker med bara med en för mig!

  Det var fint att se 5 Mister Hercules senast där han svarade för en perfekt avslutning i ett lopp som blev "omöjligt" fort för honom med Önas Prince i ledning. Jag tror Mister Hercules är precis i rätt form nu och kommer sitta i perfekt slagläge här och avgöra det här fina fyraåringsloppet när det väl gäller.
  Fin klass på upplagan - men jag spikar!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube