V86: Storbanorna delar på kvällen! » 26 feb. | Martin Engström -…

V86: Storbanorna delar på kvällen!

Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i comebacken!?

V86-andelen löser du här (149:-/andelen)

SPIKARNA:

Peter Untersteiner är mannen att lita på och det från Åbytravet.
Med 6 I Am Boko har han god chans i V86-3 där motståndet inte är av högsta klassen direkt. I Am Boko borde kunna sitta i ledningen i tidigt skede och ska därifårn bli svår att slå.

V86-7 håller god klass med flera lovande talanger. Den som kommer spurta vasst ute i banan är 9 Utah Broline. Dagsformen är på absolut topp och även fast det är hårt emot där framme så tror jag Utah Broline är den snabbaste ikväll! 

Adrian Kolgjini ställs mot lämpligt motstånd med 10 Tengil Face. Främsta motståndaren är hästen själv och att han ska gå felfritt, men i övrigt ser det bra ut. Look Håleryd återkommer efter långt uppehåll och ska inte kunna utmana om Tengil Face går felfritt.

KORT OM ÖVRIGT:

V86-1

Inte många som man känner att man litar på i Xpresstayern. 6 Vikings Preacher är en tuffing precis som pappan var. Har han en bra dag på jobbet är han klart bäst, men det känns som man inte vet vart man har honom för dagen.
4 Wollafur
och 5 Felix V.M. är totalt borttappade!

V86-2

2 Ronaldo Malibu kan mycket väl leda runt om men som ofta har jag svårt att sitta utan 1 Everest Sisu so mborde få minst rygg ledaren här och hittar han bara ut därifrån så tror jag Everest Sisu kan avsluta starkt!
6 S.G.Charpentier har fått lopp i kroppen och är lite underspelad ikväll.

V86-4

Loppet klart bästa hästar har struliga lägen båda två. 8 La Plus Belle är bäst följt av 9 Ninja's Kiss men det måste lösa sig för de båda för att kunna göra upp om det.
2 Digital Download
låter det uppåt på och förväntar mig segerstrid härifrån!

V86-6

Hoppet ligger i att Solvalla inte bjuder på sin alldagliga lunk. Tävla och utmana favoriten!

3 Vicar är lovande och kan självfallet leda det här mycket länge, men loppet innehåller flera roliga som man måste se upp för.
10 Ivanhoe
har jag jagat flera gånger om nu på slutet och han ska duga långt här.

7 Master of Trix har mycket kapacitet i sig som jag tror kan passa väldigt bra i den här uppgiften. Likaså gäller skrällen 9 Definitif Launcher!

V86-8

9 Sir Ratzeputz är överlägset bäst så klart, men för både honom och 11 Reverend Wine måste det stämma till punkt och pricka för att hinna fram.
5 Pablo Andover
har haft rejält med otur på slutet och det hade varit mumma om det lossnade för honom ikväll.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips