V86: Stjärnans brorsa visar klass

Påskhelgen närmar sig och på onsdagen är det V86-jackpot från Solvalla/Åby. Calgary Games-brorsan visar liknande klass och är stenklar spik!

V86-1

10 Even Steven håller jag högt i sällskapet och när Flemming Jensen årsdebuterar här förväntar jag mig att sexåringen är i ordning. Den för mig klart bästa hästen i fältet och distansen gynnar honom. Reser väl förberedd till Åby och det troliga är att han inleder kvällen!

11 Stenson är utmanaren som varit överraskande bra och äntligen fått det att lossna i de två senaste starterna. Imponerade på Momarken senast från struligt läge. 1 Ninia's Boy har gjort bort sig i de två senaste starterna och känns onekligen som ett frågetecken just nu. Lär testas för att försvara innerspåret, men det finns ett par tuffa motbud på tillägget.
6 Akela Play
är överraskningen som varit jättebra nu i två raka starter.

V86-2

Hans R Strömberg kan ha en ny jättetalang i stallet i form av 5 Xerava C.D. som hunnit med fyra starter och vunnit samtliga. Senast närmast lunkade hon hem Margareta-seger från ledningen och hon ser oerhört pampig ut. Nu sitter Strömberg upp igen...
...då Örjan Kihlström, som kört de två senaste, sitter upp bakom 6 Eireann. Stoet debuterade senast och vann väldigt enkelt från ledningen och dessa två står ut rejält i Vårfavoriten för stona.

3 Escada är näst på tur som med tiden kommer bli något rejält - var så säkra.

V86-3

Italienskan 3 Cindy Caraf gör Sverige-debut här och kommer med starka resultat från Italien. Ska bli spännande att se!

Jag varnade rejält för 4 Global Barrister inför senaste starten och det var häftigt se hur han även presterade i loppet och vann i stark stil. Högintressant igen om man garderar!
8 Bowler Day gick segerlös hela fjolåret men har i år inlett med två överlägsna segrar där han vunnit med flera längder. Härifrån måste Fredrik Persson framåt om de ska ha en chans och jag tror han är offensiv! Med det intrycket från fyraåringen är han högintressant.

V86-4

2 Decathlon har verkligen ALLA förutsättningar för att kunna bli en superstjärna och efter en blek debut för tre starter sedan har han visat klassen i två senaste. Hans nackdel är att startsnabbheten inte riktigt finns där, men Jorma Kontio kommer i tidigt skede avancera framåt och respekten bör vara stor för den här fyraåringen.
Jag tror mycket på honom i omgången och är min bästa spik i omgången!

V86-5

5 Ready Tonight årsdebuterar. Femåringen var strålande under treåringssäsongen men gick segerlös under fjolårets tolv starter. Anmäld med jänkarvagn direkt och leder länge, men är knappast min förstahäst i loppet.

Förstaranken faller in på 10 Bransbys Juke Box som är en kämpe som går hela vägen in i mål och Hans Crebas låter mycket belåten med hästen inför det här. 

15 Dortmund förväntar jag mig mer av än vad han visade i slutet av fjolårssäsongen. Fått ett lopp i kroppen och är urstark!
Glöm inte bort 7 Arvid S.H. som var tapper från dödens på V75 senast till tredjeplatsen och motståndet är lite mer passande nu för honom.

V86-6

3 Coquaholy har varit väldigt svårstoppad på sistone och efter årsdebuten för fyra starter sedan har han följt upp med tre raka segrar. Spårvinnaren här och givna förstahästen och spikförslag!

4 Urban Africa gick i ledningen i Active Bowlers lopp senast men tröttnade över upploppsrakan. Tror väl ändå loppet för fram honom ytterligare och är tidig bakom.

V86-7

6 Jeopardy är dessvärre ett frågetecken för dagen efter tre raka sjabbelinsatser. Stoet är felfritt av sådan kapacitet att hon kan vända ut och in på det här motståndet och jämför man med de två senaste starterna är åtminstone utgångsläget bättre den här gången. Jag tror hon kan vända på trista trenden nu - men det är just hennes osäkerhet som gör att jag inte vågar spika...!

Stall Johan Untersteiner är högaktuellt i loppet med tre hästar alla från framspåren. 4 Lady Larissa känns jättespännande i sin årsdebut och som avslutade fjolåret med en övertygande V75-seger. 11 Nikita Vrijthout kan tänkas som överraskning, men som jag tror känns missgynnad av bakspåret - långskott!

V86-8

9 Amazing Warrior kom aldrig in i loppet på Momarken senast och tar omtag. Han var riktigt bra i två raka segrar innan det och förväntar mig att han hittar tillbaka här. Mycket tidigt segerbud!

7 Infinitus har fått en bra start hos André Eklundh med seger näst senast följt av andraplats senast. Han står bra till här tycker jag och bör räknas tidigt. 1 Make Him Young har ett "försprång" på startvolten med 40 meter mot dessa miljonärerna och ska bli spännande se hur han står sig!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips