V86 Solvalla/Jägersro

V86 är tillbaka och är det med stil. Jackpott direkt och en omgång utan några jättefavoriter att luta sig mot - förutom i slutet.
Är systemet något för dig? Köp in dig på en andel eller två här!

V86-1

Vi bjuds på fartfest från Jägersro direkt. 3 Amour du Coglais vann pliktskyldigt från innerspåret senast och fick det bästa spåret här. Men det skiljer oerhört lite mellan segerbuden och det är givet att ta med alla. 4 Dragster är tillbaka efter Frankrike-äventyr och för att inte förlora loppet måste Roger Malmqvist ladda direkt. Detsamma gäller 6 The True F. som blir lite för underskattad här av spelarna.
5 Ferrari Kievitshof är rejält oviss men skötte sig äntligen senast. Behöver mycket tur härifrån samt höja sig lite i prestationen, men loppet känns ovisst överlag så visst kan turen vara till hästens fördel här.

V86-2

1 Yankee Boy kan mycket väl leda loppet runt om, men det är ett kul lopp rent spelmässigt som känns jämnt.
5 Digital Promise väntar vi alla på ska losa aktionen. Gör hon det är hon tidigt segerbud här. 4 Campbell Seabrook ska först och främst losa utgångsläget i volten men räknas tidigt om han tar sig iväg.
Från tillägget är 10 Intertial värd en stor varning. Förmodligen bästa hästen i fältet tycker jag och kommer runda många.

V86-3

Från början var jag helt inne på 6 Batman Godiva, men ju mer jag gått igenom loppet desto jämnare blir det. Självfallet förstahästen och den att slå, men där kryllar av roliga skrällbud bakom.
4 Aqua de Vie vinner sällan men slutar ständigt i främre träffen. Är inne på att hon kommer få finfin smygresa här och kan ta ner många, liksom jätteskrällen 11 See The Dust som verkligen är på gång upp i form! 2 Sinfonia d'Amore är intressant för framtiden och ska kunna duga här liksom 3 Navigator Face. 

V86-4

Här kan jag givetvis leva farligt. Men jag har fått för mig att 10 Hitman Hearns kan slå till nu.
9 Sigel Garline är en hårding och dessutom är det kort distans, så visst låter det inte helt givet.

Men jag tror Hitman Hearns är på väg upp i form och härifrån får hästen en fin resa av Örjan Kihlström och får han bara chansen över upploppet kan han ta ner väldigt många. Jag chansspikar i en lurig omgång!

V86-5

Snabblopp med rutinerade hästar brukar sällan vara någon dramatisk historia på Jägersro. Därav är det bara att strecka de tre mest betrodda och bläddra vidare... Så pass enkelt är det.
5 Silver Annie var riktigt fin senast och trots läget tycker jag hon är given förstahäst, även fast 3 Darling Hornline har spår längre in och är troliga ledaren. 8 V.M.Viking Cup har tufft utgångsläge och behöver lite tur, men varit grym på slutet och är minst lika streckvärd som övriga två.

Bakom har jag 9 No Gelt Face som förstareserv. Kan vara lite på gång och får fina ryggar att gå bakom här...

V86-6

Bästa hästarna går iväg från bakspåret. 11 Jaguar Hill är  hästen att slå och rentav kan det bli en överlägsen seger här. 12 Largo var riktigt bra senast och Hans-Owe kommer säkerligen försöka vara lite offensiv trots läget. 10 Pikachu Face behöver lite stolpe in härifrån, men är på tok för lågt betrodd och tillhör främsta segerbuden bakom Jaguar Hill.

V86-7

10 Illuminati kommer runda många sista biten och är främsta segerbudet i loppet. Där finns några roliga motbud bakom som gör det värt att gardera dock...
9 Karl Sjöhammar är hopplöst osäker, men får han bara en lugn inledning och får trava in sig är han troligen bästa hästen i hela det här fältet! 6 Cool Shadow har svarat för två bra insatser på slutet på Skive och Charlottenlund och kommer med form, liksom 2 Chock Nock som Steen Juul håller högt. Givetvis 5 Le Vicomte också!

V86-8

Det är inget snack om saken i avslutningen. Ulf Ohlsson stormtrivs med strulpellen 4 Qahar Q.C. som är minst en nivå bättre än sina motståndare och jag håller det som en ren osannolikhet att han förlorar det här såvida han inte galopperar bort 150 meter direkt. 
Solklart singelstreck.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips