V86 Solvalla/Jägersro 2 maj » 2 maj | Martin - Travstugan.se

V86 Solvalla/Jägersro 2 maj

Spelformerna förlöser sig. Onsdagen är som vanligt vikt åt fantastiska spelformen V86.
Hemmabanan Jägersro delar omgången med Solvalla - känslan är att singelstrecken finns i Malmö.

V86-1

Wilhelm Paal åker säkert till Jägers på gott humör med Olympiatravssegern kvar i minnet. Här kör han egentränade 1 New Star Power från perfekt utgångsläge.

Jag tycker inte loppet är något jätteklassigt sådant och även fast New Star Power är klar förstahäst, är det inget att hålla handen i.
3 Alex Tröjborg brukar jag vurma för, dags att börja leverera mot motstånd som är lite enklare nu. 7 Racing Mange har vingligt utgångsläge och behöver loppet men givet garderingsbud och 9 British Steel.
Stallformen på hästarna hos Fredrik Persson har varit spikrakt uppåt sista veckan. 4 Caliber T.T. till "ospelad" kan vara kul inledning!

V86-2

8 Swish Lane har verkligen varit imponerande och visade åter senast att det är en hårding till dam. Spår 8 är tungt och det blir åter att arbeta utvändigt ledaren här som gäller. Men i nuvarande dagsform påverkar det inte henne för fem öre.
Jag tror Swish Lane åter är bästa hästen, även fast 4 Leet Hanover blir intressant bakom.

V86-3

Jag är närmast rädd när jag går igenom det här loppet. Varför? Jo, för hur tusan ska det här gå...?

Jag tycker det är en vidöppen historia vem som är slutliga vinnaren av det här loppet. En sådan som 7 New Future är i nuvarande form långt ifrån chanslös, som många spelare verkar tro. Likaså 8 Liza With A.Z. som varit rikigt fin på slutet.

Helgardering så det smäller om det...!

V86-4

2 Global Tailwind har onekligen inte haft marginalerna på sin sida vad gäller segrar. Nya tag ikväll med en del intressanta ändringar och Jörgen S Eriksson har ställt i ordning stoet för segerstrid.

Vass utmanare finns där i form av 5 Tiger Marke som högst troligen blir ledaren av loppet. Kan mycket väl försvara den positionen hela vägen in i mål. 11 Champion Chip är mer stark än snabb, så bakspåret gör inte mycket. Kan utmana!
Lås på tre.

V86-5

Kul långlopp från Jägersro där givetvis 6 Cashback Pellini blir mångas val efter senaste insatserna. Kan helt klart vinna igen, men tycker loppet innehåller en del roliga bud som måste med.

Starke 5 Crack Atout ska passas liksom lågprocentaren 1 Gaya d Quattro som jag vet vid ljusa stunder kan stå för riktigt vassa insatser. Likt första avdelningen är Perssons bidrag här intressant i 9 Elliot Coger som han alltid åker ut med segerkänsla kring.
Låter försiktigt på 10 Zoko Lane, men kapacitetsmässigt den klart bästa hästen i det här fältet och ska mycket till för att hoppa över denna hästen - speciellt mot detta motståndet.

V86-6

Här tar vi ställning. Och jag har stor respekt för 5 Athos Race ikväll, men hamnar "bara" som förstareserv.
Min vinnare i loppet är 4 On Track He's Black som är minst lika bra som Athos Race och tycker jag visat lite bättre takter på slutet än Athos. Hästarna går riktigt bra för Strömberg för dagen och jag känner mig förväntansfull inför den här uppgiften.

V86-7

Johnny Takter och Lars I Nilsson har grävt ned stridsyxan och det är väl vackert. Ikväll är firma Nilsson/Takter tillbaka i vinnarcirkeln igen. 1 Scorpion Kiss ska från det här utgångsläget kunna försvara innerspåret och bli mycket svårfångad.

3 Uccello Jet och 10 Havbergs Viking bakom.

V86-8

1 Global Undecided är åter tillbaka och Nurmos brukar ha i ordning sina hästar igen. Utmanar 2 Gear Extension hela vägen. 6 Biccs Lamborghini är intressant med Björn Goop för första gången och 8 Euklid A.T. stormvarnar jag för!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Dags för V75 att besöka Norge och Momarken med sina korta kurvor och långa upplopp. Statistiken visar dock att många vinner från den främre träffen ... Läs travtips

Gulddivisionen över kort distans och sedan klass 2 vilket är väldigt ovanlig kombination på dagens dubbel. Jag väljer två hästar i båda ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips