• Hem
  • Martin
  • V86 Solvalla/Bergsåker: Miljonärhästen

V86 Solvalla/Bergsåker: Miljonärhästen

Dags för ännu en V86-omgång. Världens bästa spel ser åter intressant ut och håller även mycket god klass!

V86-1

Snabblopp där 2 From The Mine blir favorit och för en del ett möjligt spikförslag. Jag garderar upp för där finns några roliga bakom!

1 Nikki Celeber från läget ska bli mycket intressant att kolla in. Inte omöjigt hon testas i tät. Tycker även 6 Mellby Emeralds räknas tidigt som jag verkligen trott på i senaste insatserna och det är närmast sanslöst hur han fortfarande kan vara segerlös i år.

V86-2

Björn Goop sitter på lösningen här och jag hoppas och tror han leder runt om med 2 Knifetown Winner. Finns en del bra bakom som säkert utmanar, men Knifetown Winner borde lösa det härifrån. 

V86-3

  • Ett kanonfält gör upp i kvällens kallblodslopp och det kan bli en kul fartfest. Låset helgarderar!

Det finns två segerbud i fältet och övriga gör upp om tredjeplatsen. Visst förstår jag att 2 Lome Brage kan vara en vettig spik som troligen tar hand om ledningen härifrån och varit lysande på slutet. Jag förstår de som tar ställning för honom här...

Men 5 Månprinsen A.M. låter det fantastiskt uppåt på och han har en imponerande hårdhet. Trots utvändigt spår tror jag han kommer utmana Lome Brage ikväll och låset "helgarderar" loppet.

V86-4

Det är här det verkligen ska smälla till. Orutinen lyser igenom fältet, och även fast två som 2 Mister Selfie och 8 Moses visat prov på fin kapacitet, tycker jag det är ett vidöppet fält det här.

Visst finns där hästar man möjligen inte tror har jättestor segerchans, men det vore att riskera... Jag helgarderar utan att tveka.

V86-5

Jag tror en del på 1 Jaguar Dream från bästa möjliga utgångsläge. Härifrån förväntar jag mig segerstrid. Värst emot är så klart 4 Global Withdrawl som säkert körs offensivt direkt.

Jag tycker dessa två står ut i loppet lite och låset känns väldigt starkt!

V86-6

Tycker det är självklart att 7 Cactus blir så pass betrodd. Jorma Kontio kör offensivt direkt och är hon bara på hugget är det förmodligen en svårslagen vinnare. 
9 Ottens Flamma gjorde ett topplopp senast över sista varvet och ser ut att bli något liknande den här gången. Tror hon kan spurta fram och strida om det mot slutet.

4 Feel Speed är möjligen ute på lite djupt vatten. Dock fått ett lopp i kroppen där hon gick i mål med allt sparat. Nu sitter Björn Goop upp och till låg procent kan det vara ett kul skrällbud.

V86-7

Stolopp är sådana lopp man helst vill strecka på rejält i. Det skiljer oftast väldigt lite mellan hästarna och oftast har större delen av fältet vinstchans. 

  • Men det är också i dessa loppen man ska ta ställning för att spara på strecken! 

Spåret är väl ingen höjdare och där är många att ta sig förbi, men jag tror 14 Millie Millionaire kan lösa det ändå. Det högkapabla stoet blir inte ens favorit ikväll vilket är tacksamt och Brage Hansen låter mycket nöjd. Jag tror hon kan lösa det!

V86-8

1 Freddie Silvåkra och 2 Eldorado Mearas känns som de självklara segerbuden och att båda ska svika känns långsökt. Men visst finns där roliga fynd i avslutningen!

3 Wrongdoer blir alldeles för lite betrodd som varit lysande i två raka segrar. 7 Humble Hill åker till Solvalla och gör det knappast för att smyga med bak i fältet... Vid alldeles för hög fart på tillställningen spurtar 9 Green Keeper U.S. fram ute i spåren mot slutet.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips