V86 Solvalla/Bergsåker 11 april » 11 apr. | Martin - Travstugan.se

V86 Solvalla/Bergsåker 11 april

Ny kul V86-omgång väntar. Omgången ser helt klart ut att kunna ha potential till bra pengar och det känns som en omgång där man måste våga lite extra. Finner nämligen bara en riktigt stark segerspik - i övrigt klurigt och roligt!
Andel till systemet finner ni här!

V86-1

Prinsen drar igång kvällen!
Åter får vi den trevliga upplevelsen att kolla in 10 Månprinsen A.M. igen. Där finns några motbud som kommer försöker göra det svettigt för prinsen, men att där är någon i det här fältet som i dagsläget ska kunna stå emot? Njae...
Jag tycker segerchansen är mycket stark och singlar utan att tveka.

V86-2

2 Autobahn låter det uppåt på direkt i årsdebuten och givet segerbud. 3 Hochthereitis Sox har jag trott på en del. En av få med bra dagsform här, men hur är det med segergnistan?
Gnista har åtminstone 5 Upstream som visserligen behöver loppet i kroppen men som i ett relativt litet fält kan utmana ändå.

V86-3

Per Linderoth har med två intressanta här. 11 Papiljotte gjorde det bra i årsdebuten. Läget här är inte helt enkelt dock... 2 Ditty Bopper står perfekt till därifrån och slutar långt framme.
Där finns flera roliga skrällbud. 8 Il Nostro är mitt främsta, men även en hårding som 15 Ladyofthelake blir ovanligt bortglömd ikväll. Van vid betydligt hårdare motstånd!

V86-4

I lärlingsloppet tror jag det kan öppna upp sig för 9 Roofer och 12 Champion Chip (imponerande senast!), då det kommer gå undan där framme.
Krävs en del streck här för att känna sig säker...

V86-5

Kul långlopp med flera bra i loppet. Jag går ut hårt och tror mycket på 10 Digital Archive!
Berghs åttaåring borde ha gått framåt inför det här med förra loppet, och hästen trivs verkligen över den här distansen.
Robert Bergh är offensiv i tidigt skede och kommer ha stenkoll på främsta konkurrenterna från dubbla tillägget. Jag tror Digital Archive kan lösa uppgiften och spikar!

V86-6

Både 2 Ferry Boko och 4 Quality Tilly ser det mycket bra ut inför det här. Men jag är inte helt övertygad över att de sticker undan... 
9 Digital Winner fastnade jag för tidigt när listorna släpptes - och en som slutar långt framme är 10 Roadscanner! Får denne smyga med fint invändigt och lyckas få lucka är 5 Eastar Rapida bra nog för att kunna överraska spelarna!

V86-7

Kanonlopp stänger kvällen på Bergsåker. 1 Enterprise tror jag behöver något lopp till i sig, men kan samtidigt stå emot länge om hästen försvarar innerspåret. 7 Weekend Fun har imponerat flera gånger om. Men däremot spikar jag emot.
Äntligen verkar det ha släppt för 3 Transcendence som tidigare hade rejäla problem med att kunna sköta sig. Jag tror definitivt det här är en högkapabel tävlare som utmanar hela vägen.

V86-8

Inget jättevidare lopp dessvärre som avslutar från Solvalla... Givet att avsluta med besked!

11 Extase d'Inverne gör debut för nya regin och jag tror en del på denne. Lite hårt att gå ut med singelstreck då formen är ett frågetecken kanske, men kommer få loppet perfekt "i sin hand" här, Torbjörn Jansson. Jag spikar!

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips