V86 Solvalla/Bergsåker

V86-omgången arrangeras från Bergsåker samt Solvalla. Vi går ut hårt direkt med två klara vinnare - och så får Donnan gärna slå till!

Säkra din andel till mitt system här!

V86-1

Från framspåret finns där ingen konkurrent och det värsta motbudet lottades till bakspår. Jag tycker det ser perfekt ut för 6 Månprinsen A.M. som senast svarade för en fin insats och ska ha mycket god chans att vinna det här.
Oklart hur hästen går iväg från springspåret, men oavsett lär Gunnar Melander sakteliga köra sig framåt och överta ledningen och då är loppet över.

V86-2

6 National Prince har under hösten äntligen blommat ut ordentligt och ståtar med tre raka segrar inför det här.
Motståndet är passande för honom och stallet låter fortsatt väldigt optimistiska. Jag tycker National Prince har perfekt uppgift framför sig och det är omgångens bästa spik.

V86-3

Ett kul och jämnt montélopp som kan bli sevärt att se! Spännande med två rutinerade i 12 Narold Vox och 15 Spitcam Jubb som så klart båda två ska räknas.
6 New Generation känns som hästen att slå. Bra läge och toppryttare! 8 Bohemiansrhapsodyde vinner när som helst och jätteskrällarna att se upp med 4 Fred Cobra och 7 Abaz America.

V86-4

9 Romance Amok vinner enkelt? Kan mycket väl bli så. Treåriga stoet har en ljus framtid och stött på hårdare motstånd än det här. Dock finns där ett par roliga motbud och känslan är att det kan "slå till" här bland kuponghögarna.
6 Charmante Amok är ett intressant skrällbud och Svante Båths båda, 4 Virunga samt 10 Poem In Motion, tar ner många över upploppet. 1 Tahiti Journey ska inte nonchaleras. 3 Sheilah Laday är ständigt ett skrällbud när hon är ute.

V86-5

Magnus Träff har haft ett lysande år med sina hästar och här kan stall Träff åter segra. 10 Twinkle Kronos har segrat i fem av tio starter i år, har bara svarat för segrar på Bergsåker och ska troligen gå med bike den här gången. Snacka om segerklart, men från bakspåret vågar jag inte lita på att han kan runda och vinna hur lätt som helst.
Från täten har vi 3 Mellby Elegant som comebackade senast och segrade direkt. Klart bättre med loppet i kroppen och kan bli svårfångad. 5 Marvelous svarade för en positiv insats på V75 näst senast. Senast satt hästen i ledning och fick tryck mot sig och där tempot blev alltför högt. Är klart tredje streck! 12 Googi har jag fastnat lite för som blir totalt bortglömd!

V86-6

Tvååringslopp från Solvalla med flera intressanta talanger. Loppet är så klart väldigt ovisst och där alla hästarna är orutinerade och svåra att bedöma.
Svante Båth har som vanligt med en betrodd i unghästloppet och här är det 8 Global Wild Card.

  • Då min far är delägare i 4 Donna di Damgård kan jag så klart hästen mycket väl och skulle jag tippat med hjärtat fullt ut hade det så klart varit ett singelstreck.
    Senast gick hon iväg i bilstart på Charlottenlund och svarade då för en stark insats i sin första seger i karriären. Går hon bara iväg från spår 4, tror jag hon finns med på målfotot. Donna brukar sällan ta i när hon tränas och stoet verkar mer stark än snabb. Därför gör det inget ifall det blir resa utvändigt ledaren eller liknande. 

Tomas Malmqvist har två andra intressanta, Awkward Situation och 7 Teton Giant Dealer, som båda ska räknas och 3 Global Wishmeluck är en kul varning!

V86-7

Från ledningen ser det ut som en vettig uppgift för 4 Ready Ribb. Hästen trivs dessutom med skor runt om och från ledarpositionen ska den starke favoriten ha god segerchans.
Har så klart respekt för 11 Coktail Fortuna efter vad hon visade senast. Trivs med barfotabalansen vilket hon inte kan ha nu och

V86-8

3 Indoor Voices har formen precis där den ska vara, men vinner däremot väldigt sällan. Ska så klart streckas, men är definitivt inget att hålla i handen.
9 Order To Fly har imponerat och kan få perfekt lopp härifrån och kul att 6 Star Advisor Joli är tillbaka. 
En som blir något bortglömd och som kan överraska är 2 Bandit Hornline.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips