V86 Solvalla/Åby: Spotlight på! » 7 nov. | Martin - Travstugan.se

V86 Solvalla/Åby: Spotlight på!

V86 ikväll från Solvalla och Åby! Jag tror på en trolig och en lite rolig spik och bygget runt om ger potential till fina pengar!

Spikarna:

  • I V86-2 spikar jag 7 Spotlight Brodde!

Det är ett väldigt öppet lopp som kräver en hel del streck - om man inte tar ställning.
Är det något jag älskar så är det att ta ställning, så för mig var det ingen tvekan. Det är bara att tuta och köra när det är jackpott!

Rikard N Skoglund sitter upp och även fast läget är lite vingligt har han kommit lite längre in nu efter strykning på nr 4. Klart bättre än vad folk tror och tycker treåringen gjort det bra under debutsäsongen!

  • Den stora favoriten spikas i V86-6

Det är sällan jag singelstreckar jättefavoriter. Men här känns det klart svårt att se hur 7 Gazza B.R. förlorar. Det skulle helt klart behövas helgardering bakom och det är det inte värt. Felfritt leker han hem det där...

Övriga lopp

V86-1

9 Heart of Steel briljerade på V75 senast och är han i närheten av likadan ikväll får övriga tävla om andraplatsen...
7 Promo Kemp debutvann för Robert Bergh och är klart värst emot - men man ska inte underskatta hemmahästen 3 Dokonjo!

V86-3

Ett roligt stayerlopp som jag tycker har några fynd!

8 Livi Joy exempelvis blir alldeles för bortglömd och med all respekt för Peter Arnqvist men ska bli klart intressant att se vad Johan Untersteiner kan uträtta bakom denne!
11 Illuminati fick ta efterlängtad seger senast och gjorde det i mycket fin stil. Han känns som hästen att slå! 2 Zolo Sensation har inte vunnit på ett litet tag men härifrån kan han serveras en perfekt resa hela vägen och det starka platsbudet kan överraska.

V86-4

3 Echo Gamble åker över till fastlandet efter att ha glänst hemma på Gotland. Här blir det lite upp till bevis men med Ulf Ohlsson i sulkyn är han stenklar förstahäst.
1 Dream Kåsgård tidig med det här utgångsläget och skrällbudet? Ja, det är 9 Kryptonite Zon som fått ett lopp i kroppen och ger Fredrik B Larsson hästen chansen ikväll är han bra nog att vinna!

V86-5

Bergh-hästarna är de klara segerbuden; 3 Eclair du Mont och 7 Hakon von Haithabu. Förstnämnde stumnade på en tung bana senast och Hakon kommer från strykning. Klart värda att gardera upp, alltså!

2 Precious Lord från det här läget är jätteintressant! 

V86-7

Finns där någon rättvisa så borde 7 Dealwithakiss få vinna. Svarade för ett riktigt vasst lopp senast och nu sitter Christoffer Eriksson upp! För en gång skull slipper 4 Absolut Gehör att tugga på ute i spåren från tungt bakspår. Ska Diamantstoet bjuda på jätteskräll tror jag 1 Firstlady Michelle kan överraska och 12 Bijou Bourbon H.M. ska med på varenda garderingsbong som lämnas in i kväll.

V86-8

Trots tungt läge är 12 Announcement given som förstahäst. Visade klassigt intryck senast och även fast distansen är kortare blir han troligen hästen att slå.
En jag tror utmanar hela vägen är 10 On Track He's Black. Efter en formdipp visade han äntligen lite finare intryck förra onsdagen och jag tror det står mellan dessa två.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips