V86 Solvalla/Åby: Kopplar åter greppet » 26 sep. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V86 Solvalla/Åby: Kopplar åter greppet

V86 Solvalla/Åby: Kopplar åter greppet

Det är en kul omgång som väntar från Solvalla och Åby. Elitloppsvinnaren vinner direkt och i V86-7 hoppas jag koppla greppet!

V86-1

Tror det helt klart kan vara dags för 5 Breidabliks Nubbe. Har gjrot det bra sedan han kom tillbaka tidigare i somras och toppformen borde sitta där snart.
Värst emot är 3 Västerbo Exact från ledningen!

7 Michelangelo Ås har inte vunnit på ett tag, men litet fält och tycker motståndet mot honom är lite enklare nu än på länge. Kan med lite flax få det serverat härifrån över långa distansen.

V86-2

Han har ju varit ifrån en tid nu och fått ett spår lite långt ut, men det är tveklöst så att 6 Ringostarr Treb blir att räkna med direkt ändå. Jag tror han vinner det här direkt och att Torbjörn Jansson ger hästen en rejäl genomkörare inför VM-loppet i USA om några veckor.

1 Canari Match värst emot, men i övrigt tycker jag inte där finns några heta motbud.

V86-3

Kul med monté inom V86-spelet! 

6 Viking Olympic blir klart hästen att slå, men ska bli intressant med 8 Whisky Akema och vad han kan uträtta här!
2 Rapido har gått starkt hemma i Norge och körs säkert offensivt. Från läget får 1 Tiptoe en fin resa hela vägen och via stretchen plockar hästen placeringar!

9 He's A Difficolt har inlett bra i nya regin! Däremot tycker jag in 7 Offshore Man sett något vidare ut på slutet och chansar därför bort...

V86-4

I fjärde avdelningen tror jag väldigt mycket på 1 Freddie Silvåkra. Utgångsläget är verkligen till ekipagets fördel och jag tror Björn Goop försvarar innerspåret och kan leda det här runt om. Frågetecknet ligger dock i distansen och hur hästen klarar av det.

Tycker inte lågt betrodda 2 Twilight Speed och 12 Heartbeat är helt borta ur segersnacket! Sistnämnde med lopp i kroppen nu.

V86-5

8 Gogo Hall borde från det här utgångsläget i lugn stil kunna ta sig iväg felfritt. Jag tror det biter riktigt bra till sist och är min förstahäst i loppet.
7 Adde S.H. görs där intressanta ändringar på och det verkar som att Untersteiners ställt i ordning inför det här.

11 Mellby Glader har ett svårt tillägg att ta in på de andra, men varit ute mot tuffare motstånd än det här och på gardering är det självklart att ha med honom.
3 Speedy Tilly blir alldeles för lågt betrodd och underskattas bland spelarna!

V86-6

Erik Adielsson har det klart upplagt med 6 Park View.
Ekipaget har fördel till sina främsta motbud och från ledningen är segerchansen mycket god. Även fast favorittrycket vilar tungt över honom, så spikar jag.

Värst emot är 11 Thought Hanover som är den klara förstareserven.

V86-7

Jag tycker det här känns som det mest luriga loppet på hela omgången. Därför spikar jag mig ur det och går helhjärtat på min magkänsla.

Tränaren låter lite försiktig i segerchansen, men jag tycker 7 Quick Right är mycket intressant i det här loppet.
Treåringen kommer backas direkt och smyger med bak i fältet. Visade senast tendenser att han kan gå bra i avancemang och med halvvarvet kvar tror jag han kan blixtra till.
Jag singlar!

UPPDATERAT:

11 Randemar R.D. och 1 Super Steve står ut lite ur det här loppet tycker jag. Men där finns några guldkorn i fältet som är klart underspelade.
8 Evan Williams Sisu behöver troligen loppet i kroppen, men tycker han gjort bra ifrån sig mer eller mindre varje start. Lär knappast gå över 2% ikväll.

V86-8

Avslutningen? En sanslöst öppen historia. Det är inte ofta jag gör det, men helgarderingen känns som ett klart måste här.

Jag tycker inte loppets betrodda är något att "hålla i handen" och känslan säger mig att det kan smälla till rejält i avslutningen. 

UPPDATERAT:

Jag tar ställning i det här öppna fältet och finner spelvärde i 10 Global Thunder.
Blir väldigt borttappad av spelarna ikväll men har en form att se upp med. Svarade för en lysande insats senast. Lär inte bli någon liknande resa den här gången, men Anders Eriksson placerar sig bak i kön och smyger med. I nuvarande form tror jag hästen är stark nog att kunna spurta hem slutsegern!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Dags för V75 att besöka Norge och Momarken med sina korta kurvor och långa upplopp. Statistiken visar dock att många vinner från den främre träffen ... Läs travtips

Gulddivisionen över kort distans och sedan klass 2 vilket är väldigt ovanlig kombination på dagens dubbel. Jag väljer två hästar i båda ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips