V86 Solvalla/Åby 3 oktober 2018 » 3 okt. | Martin - Travstugan.se

V86 Solvalla/Åby 3 oktober 2018

Åter dags för Solvalla och Åby att dela på världens bästa spel, V86!
Här är onsdagens tankar kring omgången:

V86-1

Peter Untersteiner sätter fart på V86-kvällen med en högst odramatisk tillställning här när han leder runt om med 1 Masterglide

Jag tycker ekipaget ska kunna ta sig i ledning härifrån, allt annat vore högst oväntat. Litar på att Untersteiner inte släpper någon förbi sig!

V86-2

9 Kent's Laddie svarade för en finfin insats senast och hingsten verkar vara i väldigt fin författning för dagen. 6 Harrington blir betrodd mer eller mindre hela tiden. Sedan senaste segern i juli tycker jag inte han varit särskilt bra och för mig är han klart överspelad ikväll. Ska dock med på gardering så klart.

1 Madronjo får en fin resa härifrån och 8 Vincent Chase är klart underskattad av spelarna!

V86-3

11 Tim Frontline har jag, liksom alla andra, haft ögonen på senaste fyra starterna och tycker åter han står inför intressant uppgift. Men detta är för mig omgångens öppnaste lopp och finns en hel del roliga skrällar.

2 Ibra Sånna såg mycket fin ut senast och från det här spåret placerar hästen sig i perfekt slagläge. 5 Odette har inte varit i något bra slag på slutet och kan bättre än så! 

V86-4

3 Cactus blir en av omgångens största favoriter och det kan man förstå i form av hur hästen inlett karriären. Två raka segrar och ser ut att bli ledning och det mycket länge här... 
Jag tycker dock han är klart överspelad och streckar på lite. Se upp för 10 Infinite Knight!

V86-5

3 Martin de Bos var äntligen tillbaka i gott slag senast. På ett regnigt och geggigt Kalmar var fyraåringen löpglad och fick åter besöka vinnarcirkeln. Ser åter ut som en god chans här.

11 Transcendence har varit riktigt grym på slutet och är han i närheten av insatsen han levererade i Derbyuttagningarna så blir han tung att stå emot. 9 Vincent As har liksom många övriga varit övertygande från stall Dahlén.
Tycker även 7 Chablis D.K. ska kunna hävda sig i det här sällskapet. Steen Juuls hästar har gått bättre senaste tiden och Chablis är bättre än vad han visat på slutet!

V86-6

Örjan Kihlström kör ikväll två hästar åt Christoffer Eriksson. Och i det här långloppet tror jag han sitter bakom vinnande 6 Invincible H.C..
Borde kunna svara för en offensiv inledning av loppet och jag tror Kihlström levererar en perfekt resa hela vägen. Jag spikar, även fast där finns några hårdingar 20 meter bakom!

V86-7

15 Kash Brodda har åter ett läge där hon måste attackera ute i spåren. Ett upplägg hon klarat av tidigare och med lopp i kroppen väntar jag mig en vass insats. Kan bli svårslagen och jag litar på att hon är bäst till sist!

En bortglömd i fältet är 4 Bara Min. Fick en perfekt genomkörare i kroppen senast efter kort uppehåll och när hon är på hugget är hon riktigt vass. Förstareserv!

V86-8

5 Nonstop Cheri har hittat rätt och svarade för en övertygande insats senast. Nu sitter Örjan Kihlström upp för första gången och med ett bra utgångsläge tror jag på en god segerchans. 

Plockar även med 2 In Line Tooma. Tycker stall Larssons hästar gått bra på senaste tiden och härifrån borde ekipaget få till en fin position i loppet. Borde kunna strida om topp 3!
10 Mellby Emeralds har jag lite hopplöst jagat på slutet och han har sannerligen inte haft marginalerna på sin sida. Tidsfråga innan det lossnar och jag vågar inte lämna honom utanför.

Ständigt betrodde 4 Born Unicorn snackas upp inför varje start men presterar sällan dessvärre. Med minsta möjliga marginal följer han med på kupongen...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips