V86 Solvalla/Åby 12 september 2018 » 11 sep. | Martin - Travstugan.se

V86 Solvalla/Åby 12 september 2018

Från landets två största banor hämtar vi onsdagens V86-omgång. Så här tänker jag kring omgången!

V86-1

Ett kul och lite öppet stolopp inleder kvällen!
Peter Untersteiners 11 Cheerful Rivner och Joakim Lövgren med 10 Melissa Montoya känns som de klart formstarkaste för dagen i fältet. Från framspåret hittar vi 5 Odette som svarade för en lysande insats senast för Veijo Heiskanen.

Väljer även att lyfta varningens finger för 13 A Taste Of Honey som kommer bli klart underskattad, men är inte mycket sämre än de andra!

V86-2

Morten Waage besöker Solvalla med Beanie M.M.-sonen 7 Maximus M.M. som hålles högt i stallet. Är ett givet förstabud i det här loppet, men utgångsläget är allt annat än enkelt och jag tror det kommer köras hejvilt på många händer här!

Självklar att gardera upp och ett skrällbud jag varnar för är 10 Cash T.J.

V86-3

6 Darling Harbour är sannerligen en tuff motståndare, men jag har känsla för 3 Yaganashi.
Fyråaringen tog senast första segern i karriären och rapporterna låter mycket optimistiska inför den här uppgiften. Spår invändigt om värsta motbudet är även mycket fördelaktigt och jag hoppas och tror Veijo Heiskanen väljer att köra till direkt för att nå ledningen.

Tongångarna låter dock även riktigt uppåt på Untersteiner med Darling Harbour - men givet för mig att ta ställning för Yaganashi som dessutom inte ser ut att bli favorit.

V86-4

  • Utan tvekan ett av årets sämsta lopp inom V86-spelet.

...därav är det även ett mycket öppet fält som gör upp och jag tycker det skiljer väldigt lite mellan hästarna. För mig är det därför givet att dra hela penseln över fältet. Jag helgarderar, alltså.

V86-5

Blivit väldigt imponerad av insatserna från 12 Victory Kåsgård som varit strålande på V75 i två senaste insatserna. Här blir det dock tuffa papper...

Jag håller 2 Martin de Bos högt och jag tycker uppgiften ser mycket tilltalande ut för hans del. Bör tidigt sitta i ledning och kan bevaka fältet sedan därifrån. Plockar även med en rolig kantboll som jag tycker står på tur för seger, 6 Cantona Mearas!

V86-6

7 Jairo ska rimligen ha mycket god chans i det här loppet och förstår de som väljer att singla. Där finns dock två emot som jag tror kan utmana hela vägen.
Urstarke 10 Qahar Q.C. går hela vägen in i mål och comebackande 4 Global Trust ska bli mycket intressant att kolla in i comebacken! Är helt klart väl förberedd och får gärna sitta i ledning i tidigt skede...!

V86-7

Medveten om det tråkiga utgångsläget och flera tuffa stokamrater emot här, men jag tror det kan lösa sig bra ändå för 8 Kash Brodda. Ska väl först och främst gå iväg felfritt, men får hon bara trava in sig och placera sig perfekt där bak i andraspåret kommer attacken vara ruggig under slutvarvet.

V86-8

Välkomnar 9 Global Unprotected tillbaka i det här loppet, men den jag tror på är 3 Aperfectdream
Jag tror och hoppas han hittar till ledningen, men oavsett position så tror jag han kommer göra ett riktigt starkt lopp och är min vinnare! Jag spikar även i avslutande avdelningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips