V86: Slutet drar upp utdelningen!

V86: Slutet drar upp utdelningen!

Åter Åby och Solvalla denna veckan på V86. Jackpott efter veckans kluriga omgång och jag tycker där finns två roliga vinnare mot slutet. Det är då vi ska fixa åt oss utdelningen!

Andel i systemet kostar 159 kronor här!

V86-1

6 Gizmo de Veluwe såg strålande ut senast och är en häst med hög kapacitet som är på väg tillbaka igen. Med loppet i kroppen blir han inte enkel att stå emot den här gången heller.
1 That's Art
är den emot och låset "helgarderar" loppet. That's Art har inte varit i sitt bästa jag på slutet, men han har briljerat förr på Åby från ledningen och kan göra det igen.

V86-2

Mika Forss är den att slå med 2 Religious och risken/chansen är mycket stor att ekipaget vinner. Jag ser självklart motstånd i loppet, men problemet för dessa är att inte många av dessa går särskilt bra ute i spåren som blir tvunget mot Religious.
Det är en stor favorit, men befogad sådan. Forss bör leda det här runt om...!

V86-3

7 Enzo verkar stormtrivas på Åby med sin tränare Jeppe Juel. Med spår lite längre in hade de troligen varit en av omgångens största favoriter. Nu kan man ju ändå hoppas på att Enzo får jobba lite för det härifrån! 

3 Bastian har nog Hanna Lähdekorpi förhoppningar på den här gången också och ett sto som kan smyga under radarn och avsluta rappt är 8 M.T.Naomi!

V86-4

7 Indy D. visade äntligen upp sitt bästa jag senast och tränare Roger Walmann och kusken Örjan Kihlström lär åter hoppas på segerchans den här gången.
Hannu Korpi har med två bidrag i fältet; 4 Langens Airborne och 6 Gashaw Boko där endast förstnämnde är segeraktuell.

5 Jonathan Trot har fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och är klart bättre än bara en enda seger i karriären. Efter varit ifrån sedan september har han nu fått ett lopp i kroppen, och comeback-loppet blev en perfekt genomkörare inför det här.

V86-5

9 Sevilla har jag ingen jättefeeling för som en favorit att luta sig mot.
Som Håkan K Perssons hästar sett ut en längre tid nu är det givet för mig att tro mycket på 8 Just Wait And See som ofta gör bra ifrån sig över dessa distanserna.

Hanna Lähdekorpi siktar på att hålla undan med sin 1 Zelante C.R. som hon lyckades strålande med näst senast på Jägersro. Fick ett bra lopp i kroppen senast som ska föra honom framåt rejält inför det här. 

V86-6

4 Green Mamba är självklara förstahästen och den som normalt tar hem det här. Verkar verkligen vara av det starkare slaget! Jag tycker dock man ska ha respekt för 5 Betting Rebel som visar några fina toppar som kan räcka långt här.
3 He's Marvelous
gör comeback här och är en häst med bra kapacitet för klassen. Ingen toppform för dagen, men vid gardering av loppet? Då måste han med...!

V86-7

  • Jag chansade på hästen senast - jag gör det igen!

  8 Milord fick ett struligt läge här så klart, men V86-7 på Åby är riktigt öppet och innehåller flera måstestreck om man ska vara ärlig...
  Milord fick ingen tur i löpningen senast, med lite lite mer flax hade Milord segerstridit. Jag fortsätter gå på att chansspika hästen som är klart bra nog att kunna sluta längst fram i det här fältet.

  Det är spikas som denna som drar upp utdelningen!

  V86-8

  1 Captain My Captain kommer givetvis ge det en match, men till sist är det 3 Enriko Ha som går i mål som vinnaren. Nu sitter åter tränare Björn Goop upp och Enriko Ha är tveklöst bäst i loppet och det visar han den här gången.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips