V86: Ryggar storfavoriterna » 9 jan. | Martin - Travstugan.se

V86: Ryggar storfavoriterna

V86 denna veckan från landets två storbanor; Åby och Solvalla. De två storfavoriterna känns svårslagna.

V86-1

Visst ser det upplagt ut för 2 Illuminati som verkar vara i toppform för dagen. Men som 8 Making Love levererade direkt i comebacken senast är han given att ha med på lappen för min del.

V86-2

8 Victory Topline vet ännu inte hur det är att förlora. Ska så klart räknas tidigt här igen, men varit ifrån sedan maj månad och spår 8 gör att jag måste gardera.
3 Quite Right är främsta motbudet, men jag väljer att höja varningen finger för 7 Garmin B.J. som överraskat förr och känns klart underskattad.

V86-3

  • Trots att det rör sig om kort distans tycker jag det här är ett öppet race från Åby.

1 Neverendingdream siktar på att leda runt om, men lär få rejält med svar. 8 Dontbreakthebank Ås är förmodligen bästa hästen i fältet och 9 Vanyar Pil är på väg upp i fin form.
Läget är hopplöst, men tycker 12 Al's Espresious varit överraskande bra på slutet. Skräller?!

V86-4

6 Barry Wadd ska passas direkt i det här sällskapet, som jag tycker är det lite mer öppnare på Solvalla.
2 Supreme Face har man jagat flera gånger om på slutet och förr eller senare lossnar det. 

4 Maverick Dream med lopp i kroppen blir väldigt intressant och tror denne kommer prestera på topp den här gången. 8 Petunia svek senast som betrodd. Den här gången helt bortglömd av spelarna!

V86-5

Johan Untersteiner har fått en perfekt uppgift här med 3 Paster Power.
Hästen imponerade senast på V75 och visst är där några starka motbud där bak, men tillägget kommer aldrig kunna jobbas in och jag skulle förvånas om Pastorn inte leder runt om.

V86-6

Han inledde karriären hos Björn Goop på bästa sätt. Och här tror jag 5 Shorthanded Jag fortsätter sitt segertåg med stall Goop. Än bättre med loppet i kroppen och jag tror, tyvärr, inte det här blir någon vidare dramatisk historia. Stark spik!

V86-7

Tycker 9 Pippi Roc gjort det bra två gånger om på slutet och det ser passande ut med bakspår härifrån. Distansen är lång och utan något vidare strul tror jag hon kan bli svårstoppad.
Intressant dansk gäst i form av 10 Billie Jean D.K. och 8 Kiss My Lips H.C. stormtrivs över den här distansen!

V86-8

Det låter verkligen påställt kring 6 Indian Front och det ska bli spännande att se hur hon presterar här.
För mig är dock 3 Celinn Palema förstahästen. Var fullt okej senast på Romme. Den här gången från bättre läge och åter Jorma Kontio upp i sulkyn. Inte helt omöjligt detta blir hästen att slå från ledningen.

8 Zdenka med lopp i kroppen kan få det serverat om det blir lite väl tufft där framme.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips