V86: Omöjlig från ledningen » 23 apr. | Martin Engström -…

V86: Omöjlig från ledningen

Mycket rolig V86-omgång att grotta ner sig i. Stall Lugauer och Untersteiner är de två som jag fastnar främst för!
Tre favoriter spikas, men på världens bästa V86 blir det ändå bra betalt!

Jag spikar två lovande från stall Lugauer. Varför? Jag finner ingen anledning att gardera någon av dom ännu efter intrycken hemma på Jägers. Därtill fastnar jag igen för Cheerful Rivner som presterar efter uppehåll.

Andel i systemet hittar du här!

V86-1   

Når Peter Untersteiner ledningen med 4 Everton kan det bli en odramatisk historia av det här.
6 Gento
var äntligen tillbaka i sitt gamla goda slag senast och den här hästen är riktigt rejäl när han är på hugget. 

Vidöppet bakom och se upp för 1 Machiavelli

V86-2  

2 Stonewashd Diamant gick bra i årsdebuten senast tycker jag och till den här starten är hon säkerligen i ordning för att segerstrida. Jag håller henne som klar etta i loppet och med lite mer självsäkerhet hade jag säkert spikat henne.
Respekten är dock stor för 4 Lezparanza och även 1 Ile Saint Louis som har innerspåret till sin fördel.

Dessa tre höjer sig rejält.

V86-3

Ännu en lovande Lugauer-lovande tävlare som här har toppchans.

7 Nero Maximus tycks trivas uppe i Sverige och likt Cesare Borgia i V86-8 ser vinstchansen mycket god ut här. Distansen är 2 640 meter så utgångsläget gör varken mer eller mindre. Nero Maximus ska ha stor respekt med sig i det här fältet och de som möjligen skulle kunna utmana kommer få tuffare resor mot en Nero Maximus som förr eller senare når ledningen. Vinner!

V86-4 

The Onions lopp blir säkert en fröjd att kolla in med 4 Heavy Sound tillbaka. Visst ska han räknas direkt och Daniel Redén har säkert ställt i ordning för att hästen ska visa upp sig i bästa stil.

3 Rajesh Face har haft det förbannat svårt att komma igång i år, men jag kan bara inte lämna honom utanför. När han väl fungerar är han i min bok bästa hästen i fältet och det är hög tid att visa vad han kan nu.
7 Charrua Forlan
är vi alla svaga för. Hade ett lysande toppår ifjol och såg mycket fin ut i årsdebuten. Läget är stentufft, men det är just vad Charrua Forlan är själv också.

Vinner någon av övriga blir jag oerhört förvånad.

V86-5

Lärlingslopp över kort distans? Ja, det inbjuder till fartfest och möjligen en lite väl fartfylld sådan som kan bjuda in jätteskrällar.
Jag helgarderar loppet även fast kort distans på Jägers sällan bjuder till skrällmöjligheter. Det kan dock bli en riktigt rivig tillställning!

V86-6

Lite lurigt lopp på Solvalla här. Jag har 10 Track Angle som klar förstahäst i loppet som årsdebuterar på Solvalla. Är bra i ordning direkt och utan strul kan det bli enkel seger.
4 Twigs Ceasar
ska man ha respekt för där framme liksom 13 Sir Henry P.Hill som stormtrivs över distansen.

8 J.S.Apollo har jag varnat för förr och han är en ständig outsider i lopp som dessa.

V86-7

Jag har spikat 7 Cheerful Rivner förr till seger och det känns som det är läge för det igen.

Fått ta igen sig efter lite dåliga blodvärden och Peter Untersteiner låter sanslöst uppåt kring henne för dagen. Hon är en stentuff dam som knappast räds någon i fältet och även om det skulle bli utvändigt ledaren tror jag Cheerful Rivner är svårslagen.

Jag litar på att Untersteiner har henne i ordning igen.

V86-8

Stallet har verkligen gått på knock den här säsongen och uppe på Solvalla väcker Marc Elias liv på de få besökarna på plats.

Jag har fått det fina tillfället att se 3 Cesare Borgia vid sina två senaste starter på Jägers. Hästen har nu vid sina tre starter vunnit alla gånger och från ledningen är ekipaget omöjliga att slå.
Jag spikar utan att tveka en sekund, även fast 10 Look Håleryd troligen kommer göra ett kanonlopp bakom.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips