V86: Ny svårlös och kul omgång

Ännu en fantastisk V86-omgång framför oss som både ser svårlös och riktigt rolig ut!

V86-1

Omgången innehåller inte direkt med någon toppklass till lopp... Här gäller det att strecka på en hel del.

2 Vilja Frontline med lopp i kroppen, ett lopp som gjordes på väldigt bra sätt, är för mig ett tidigt bud i loppet liksom 10 Candy Lane.

V86-2

Stall Marcus Lindgren går bra för dagen och med tanke på hur prestationerna på slutet sett ut så närmar sig även 1 Couterfeightr segern. Oklart hur pass bra han går över kort distans men läget går det inte att klaga på och han slutar långt framme på målfotot!

3 Lexington Hall är given som gardering och när ska det verkligen lossna för 6 Global Thunder!?
4 Brand New Key väldigt oviss hur han presterar men är inte tuff nog att lämna honom utanför - och ännu en gång blir 7 Pablo Andover underskattad!

V86-3

Erik Adielsson och 3 Global Withdrawl blir väldigt svårslagna från ledningen. Ett möjligt singelstreck så klart, men jag kan inte lämna 5 Amour Amour utanför som sett riktigt ståtlig ut. Pihlström har höga tankar om hästen, vilket jag verkligen förstår med tanke på hur treåringen sett ut, och jag hoppas Amour Amour visar det här igen.

Bakom dessa ska så klart även 6 Rudisha räknas som i grunden kanske är loppets bästa häst?

V86-4

Stall Båth med många chanser den här omgången. Här tycker jag 1 Global Wizard har en fin uppgift med innerspåret och han har skärpt till sig efter senast.
Borde kunna försvara innerspåret och därifrån kommer han bita ifrån starkt. Ledning runt om, tack!

V86-5

  • Rikard N Skoglund har haft en fin säsong och här tror jag han kan sitta upp bakom ett segerbud. Jag spikar honom här med 5 Highspeed Dynamite.

Det är för mig ett väldigt klurigt lopp bakom och jag fastnade tidigt för Highspeed Dynamite. Efter en mindre bra start på säsongen har valacken verkligen kommit igång på allvar nu i tre senaste starterna. Tidigt i främre träffen och håller undan från värsta motbuden!

V86-6

Gillar verkligen 5 Cesar F.C. och det är klart att Kaj Widell är offensiv direkt. Var inget vidare senast, men de gånger han visat sin rätta sida har det varit riktigt läckert.

11 Kryptonite Zon var jag länge inne på att chansspika. Insatsen senast var kanon och visst, motståndet och uppgiften här är svår, men jag tror den här starke treåringen duger gott i det här sammanhanget.
Hoppas även på en felfri 7 Idun a'Lir. Då kan det här bli en riktig rolig fajt hela vägen in i mål.

V86-7

En del oklarheter hur vissa miljonärer går för dagen, men det ser ut som ett riktigt kul lopp det här.

Normalt är 10 Nobel Amok huvudet högre, men tycker inte han presterat på länge och klart värd att gardera upp. 
10 Vic de Luxe har verkligen piggnat till den här säsongen och ska räknas tidigt liksom 4 Eder Bob.

  • Gabriella Laestander har med två roliga bud i 2 Rosso Pomodoro och 7 The True F. som båda är vassa nog att överraska i det här gänget.

V86-8

Det går inte att klaga på uppgiften här för 2 Odessa Celeber. Från ledningen bör hon bli mycket svår att ta ner.
Låser därför loppet och gör det så klart med 8 Must Have som jag har litet gott öga för.
Avslutningen hon kan leverera är riktigt vass och det ser ut som att det är vad som kan bli fallet här.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips