V86: Ny kul onsdagskväll! » 23 jan. | Martin - Travstugan.se

V86: Ny kul onsdagskväll!

Ny lurig V86-kväll från Solvalla och Åby. Mina spikbud är långt ifrån stenklara - men vi spelar vågat för att vinna stort!

V86-1

Conrad Luguaer visar åter upp sin högkapable 6 Hennesey Boko. Visst kan det bli uppvisning och något att vila ögonen på det här... Som vanligt reser dock även Peter Jensen med välförberett och 5 Cadillac Show är inte mycket sämre. Tycker även 1 Crossfire Simoni är att se upp med, som jag skrivit och vurmat om i två senaste starterna. Läget nu är bättre än tidigare!

V86-2

Förutom fjärde avdelningen är det här omgångens öppnaste lopp. Här gäller det att strecka på en hel del. Har ingen direkt känsla för någon av djuren här, om jag ska vara ärlig. Dock tycker jag där finns åtminstone tre som känns chanslösa att räcka till seger...

V86-3

2 Queen of Sand tar nya tag och möjligen lite lättare uppgift nu än senast. Ska helt klart räknas tidigt här, men jag tror en del på 4 Frances Yoda och från open stretch flyger 1 Global Rhapsody fram.

V86-4

En enkel lösning i ett rätt halvtaskigt lopp? Spika dig ur problemet och gå all in på din idé. Min idé här är 11 Kryptonite Zon.
Hoppas hästen tar sig iväg försiktigt härifrån och håller sig i trav. Blir det inte trafikproblem längs vägen, tror jag Fredrik B Larsson kan överraska alla med denne och spurta hem seger.

Loppet kräver antingen en jäkla massa streck - eller så spikar man sig ur problemet.

V86-5

Kul stolopp från Åby. 6 Bitcoin kan leda länge, men många om budet bakom... 10 Jula Extreme kommer från seger, men helt annan uppgift nu och bara en av flera. 
4 T.Rex Face är en högkapabel travare som kan utmana Bitcoin om han tar sig iväg. 8 Top Yllit har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Ska bli spännande att följa!

V86-6

Tysken besöker åter Solvalla och gör det i mycket fin dagsform. Tar sig bara 4 Jamie Oliver iväg tror jag han är klart bäst i fältet och det här reder Dennis Spangenberger ut. Spik!

V86-7

7 Highspirit hade ett lysande fjolår och radade upp segrarna. Är tillbaka nu igen men från allt annat än ett bra utgångsläge. Kan säkert laddas ändå och leda hela vägen. Det skulle knappast vara en skräll...
Jag tror 5 Making Love även är att räkna med. Hoppade bort sig direkt på Solvalla senast men är helt klart på väg upp i form. 

V86-8

En bestämd Mattias Djuse kan leda runt om med 5 Leader Brodde som trivs över korta distansen och är snabb iväg. Vinner lopp när som helst igen och gjorde det bra senast.
3 Counterfeightr har jag stor respekt för och är ett tidigt motbud. 10 Global Unlimited har varit överraskande bra på slutet och trots bakspåret går det inte att räkna bort formstarke Båth-hästen - inte heller 8 Davy Jones Sisu.

4 Kabanoss är tillbaka och är säkert inte i någon jätteform just nu. Men på tre eller fler streck är han given att ha med.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips