V86: Nurmos-stoet övertygar åter » 26 feb. | Martin - Travstugan.se

V86: Nurmos-stoet övertygar åter

Formen är åt helsike - men jag ger inte upp för det.
Nya tag mot V86-kvällen på Solvalla och Åby!

V86-1

Han kommer säkert köras försiktigt, men det till trots tror jag 6 Calypso Am kan slå till. Hästen är slå är givetvis 8 Tom n'Jerrydiamant som säkert kan krossa allt, men läget över distansen är allt annat än enkelt!
5 Volita Go med lopp i kroppen ska kunna segerstrida här - och läget kunde inte varit bättre för 1 Bag's Simoni.

V86-2

Jag satt länge och försökte jobba in det, men icke... Jag ser inte hur 2 Highspirit ska förlora det här.
Att spika en stor favorit är sällan min likör, men det här ser verkligen upplagt ut för tidig ledning och där ska Highspirit ses med mycket stor segerchans. 

V86-3

Det kräver sina streck här då jag hoppas och tror att 5 Sobel Jasmine får jobba för det. Når stoet ledningen i tidigt skede kan det här vara över direkt nämligen.
Varnar som alltid för 4 Floats Cicciolina som kan bättre än vad formen visat på slutet och likaså 10 Petite Håleryd!

V86-4

4 el Fitzgerald fortsätter imponera för regi Timo Nurmos och här tror jag på ännu en seger. Liksom Highspirit tycker jag det ser upplagt ut för seger och spiken känns faktiskt ganska självklar!

V86-5

9 Vincent As är en stark tuffing som tål att gå ute i spåren och över den här distansen är det givet segerbud - men 3 Fullpoint kommer strida emot hela vägen och det kan även öppna upp för annan.
10 Bålsta Palema är en av de bättre och en tävlingsglad 2 Tellus Face blir intressant att kolla in om han får en fin resa över innerspåret hela vägen.

Respekt för Thomas Uhrberg som alltid vid de längre distanserna - här kör han 5 Madurai.

V86-6

Två höjer sig något i form av framförallt 4 Hugo Gustivar Boko och 6 Timotee Journey.
Från fint smygläge ser jag fram emot skrällen 1 Enjoy's Pajazzo och döm inte ut 11 Bossy Alley trots bakspåret här!

V86-7

2 Pane Vino verkar stormtrivas i nya regin och här kommer Marc Elias vara offensiv.
9 Viking's Topline är mitt roliga andrabud i loppet som väl kanske blandar och ger något, men när han är på hugget har han visat sig vara riktigt stark ute i spåren.

8 Staro Leonardo är given så klart liksom 6 Out of The Slums. En felfri 1 Sanda Love kan duga långt framme med!

V86-8

Spåret blev tungt här, men det till trots tror jag 8 Vien Ici är att se upp med ändå. Stod för en väldigt stark insats senast, vilket kommer krävas återigen. Gillar vad jag sett av honom och håller honom högst här. Jag hoppas han återupprepar prestationen senast och spikar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips