V86: Nam nam!

Ännu en intressant V86:a i afton där jag hittat tre spikar varav den ena smakar nam nam!

V86-1

Tar ställning direkt och gör det för 2 Ofelia O.E. som här möter 6 Kindy Cane som är åter och kanske är bästa hästen normalt sett.
Ofelia serveras fin resa härifrån och jag tror Peter Untersteiner åker ut med optimism. Lär inte bli särskilt hårt spelad och spiken känns kul direkt!

V86-2

Det borde ju lösa sig för 2 Global Thunder snart igen. Härifrån borde hästen åtminstone segerstrida, men en offensiv 4 Largo kan bli tuff att slå från ledningen.
Trots tufft läge är 12 Lass Revenue inte helt chanslös som är i bra författning för dagen och låt det gärna gå undan där framme, så...

V86-3

Lurigt race från Åby och här kan det mycket väl skrälla till. Streckar på lite och varnar för 5 D.J.Star med lopp i kroppen nu som inte är så tokig. 

V86-4

6 Amerindienne är en av Nurmos mest lovande hästar. Jag förstår att hon blir så stor favorit ,för det troliga är att hon leker med det här gänget. Om hon bara går felfritt.
Men vill inte sitta utan 9 Enge Barack som varit riktigt bra i två raka segrar nu. Jag tror han blir klart spännande i afton.

V86-5

  • Jag gillar Bo Falsig och hans hästar. Och hemma på Åby kan han överraska.

Jag tycker 6 Livi Nam Nam är klart intressant ikväll och spikar! Tror senaste loppet för fram honom och så länge han inte fastnar i trafikproblemet tror jag han kan överraska över sista halvvarvet och sänka allt!

V86-6

Intressant debut hos Björn Goop för 2 Short In Cash. Kan helt klart lösa uppgiften direkt. Favoritskapet vilar tungt på hästen, men litar på att ekipaget vill avsluta säsongen på bästa sätt och här har Goops förberett honom inför ett bra sista lopp.

V86-7

Började strecka på här och gick igenom loppet alltmer. Till sist blev det här en öppen historia. Jag helgarderar!

1 Happy Steel var till en början ett möjligt singelstreck, men inte helt enkelt utgångsläge även fast det är Åby. Tycker där finns ett par roliga fynd i loppet.

6 Global Raceway känns intressant med Christoffer Eriksson upp och 7 Smevikens Cruiser segerstrider garanterat. Var riktigt bra senast!

V86-8

  • I avslutningen tycker jag det är klar klasskillnad.

4 Moses och 9 Ridgeheat Kato är klart bästa hästarna i fältet. Jag funderade även länge att singelstrecka sistnämnde som jag håller som bäst i fältet trots bakspåret. Med två bra lopp i kroppen tror jag toppformen snart sitter där.

Streckar ytterligare två och varnar lite för skrällen 6 Niklas M.J..

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips