V86: Kul omgång återigen » 16 jan. | Martin - Travstugan.se

V86: Kul omgång återigen

V86 fortsätter vara travets roligaste spelform. Och även fast kvällens tävlingar innehåller en storfavorit ser det ut att bli bra betalt.

V86-1

10 Doctor Doxey Zenz verkar vara långt ifrån den formen han hade tidigare under fjolåret. Men när han nu går ner lite i klass på motståndet tror jag han kan vara tillbaka på målfotot igen. 
4 Rosso Pomodoro känns det likadant med. Inte visat något på länge, men i det här gänget ska han kunna med lite flax skrälla till det.

V86-2

Omgångens jättefavorit och det rensar friskt bakom där vissa av motbuden inte är så mycket sämre. Men trots det där tycker jag 6 Global Undecided är en stenklar spik som borde kunna reda ut det här. 

V86-3

Lite osäker hur hästen presterar efter att ha varit ifrån i tre månader nu, men jag tror 10 K.A.Priol är bästa hästen i fältet och jag tror elvaåringen svarar för en rejäl avslutning. 
Jan Olov Perssons båda, 1 Delsbofaks och 2 Guli Tor, kommer strida om det båda två och en härdad tävlare i hög klass är 11 Linda Kavat.

V86-4

Jo, visst är 10 Uret den som möjligen är bäst i fältet, men det kryllar av roliga motbud i loppet som gör att jag måste strecka på lite. 9 Grand Illusion är det stort minus med skotvång men löser det sig bara ska ekipaget kunna segerstrida. 

Ett kul skrällbud i loppet är 3 Cash T.J. Klart förbättrad i två senaste starterna och dagsformen verkar mycket fin.

V86-5

Låt de köra på där framme. Låt Twinkle Kronos vara framme och pressa M.C.C.Orlando och där gärna några av de från invändigt utgångsläge försöker stå emot.

  • Även fast läget är svårt tror jag 12 Our Soleado kan få loppet perfekt serverat. Robert Dunder kör ut med optimism trots läget och även fast resan längs vägen möjligen blir försiktig, tror jag Our Soleado svarar för ett vasst slutvarv. Jag spikar!

V86-6

2 Cyborg leder runt om? Det är mycket möjligt, men 6 Emotion Man är tidigt framme och bråkar om det med lopp i kroppen.
1 Enjoy's Pajazzo var jag lite länge att chansspika, då jag tror ekipaget får som sämst rygg ledaren. Hittar den ut härifrån tror jag femåringen kan slå av alla.

9 Au Gratin är på gång och 8 Nesta Bob känns som ett kul fynd som blir lite väl underspelad!

V86-7

Hårt betrodd 7 Survival Kit som jag inte riktigt känner är någon att hålla i handen den här gången. Lite väl överspelad.
4 Tayson Bi och 3 Staro Kickback är givna på kupongen och 11 Mrs Lindy slipper göra något förrän det är dags för 6-700 meter kvar. Även 9 Calle Laday ska passas!

V86-8

Jag tror det verkligen är dags för 7 Fast Moving Cash. Funderade länge på om det här var ett möjligt spikbud då jag tycker hon verkligen visat att segern kommer när som helst.
Har dock lite för stor respekt för 11 Imma Hanover som det känns lite likadant som med Fast Moving Cash. Stoet får det väl serverat härifrån och tongångarna låter mycket positiva från stall Salmela.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips