V86: Kopplar grepp direkt » 14 nov. | Martin - Travstugan.se

V86: Kopplar grepp direkt

Ännu en lysande V86-omgång i afton och vi siktar in oss på att koppla greppet om det direkt!

V86-1

Ja, låt oss koppla greppet direkt.

Jag tycker uppgiften ser väldigt bra ut för 6 Caid Griff som gjorde det bra senast från omöjligt utgångsläge. Det blev ett perfekt preparélopp där och nu körs hästen klart mer offensivt. Positivt så klart med strykning på invändig och när jag inte tycker att Queer Fish eller Digital Ink är i något imponerande slag för dagen, tar jag ställning för Caid Griff!

Tar gärna positionen utvändigt ledaren...

V86-2

Jag singelstreckar 7 Orkidee Skift. Insatsen senast var väl inget vidare. Litar på att hästen är i tillbaka i gott slag i afton och slutar långt framme på målfotot! Låt de gärna gasa från invändigt, så avgör Skiften det sen.

V86-3

  • 15 Order To Fly gladde mig väldigt mycket senast som V75-spik i monté-SM. Insatsen var av bästa slag och intrycket var lysande. Visst är han fortsatt åter mycket svårslagen i ett sällskap som är betydligt enklare. Värst emot? Ja, det måste såklart vara tillägget att jobba in...

Jag hoppas det kan bli svårt för åttaåringen och garderar upp. 6 Staro In Fact är det intressanta draget från start, men även 3 Level Change kan vara en kul överraskning.
11 Nikki Celeber gör intressant montédebut och stallkamraten 10 Donners Am känns som främsta motbudet till Order To Fly!

V86-4

Här tror jag Björn Goop med 3 Copertino V.W. kan ta andra raka segern. Vann direkt i comebacken senast och rimligen borde hästen vara än bättre ikväll. Men risk för att bli lite väl hårt betrodd ikväll, därav att jag garderar.
7 Dardanos är tidig bakom och utmanar om spetspositionen. 

Jätteskrällen är 6 Sweet Letter!

V86-5

6 Mellby Entre har verkligen gjort det bra en längre tid nu och är hästen bara i närheten av vad han levererat på slutet måste övriga vara riktigt bra för att utmana.

Bredvid startar 7 Sangrita Ås som jag tycker ska kunna vara ett tidigt motbud och det ska bli spännande att se hur 11 Guideline levererar med miljöombytet. 14 Power Broline står lite svårt till, men ska jag behöva utnämna någon som bästa hästen tycker jag det är Power Broline!

V86-6

7 Jaques Noir och 11 Scarletts Mirakel är de två som står ut lite ur det här loppet för mig. För den "snåle" kan det vara ett starkt lås här.

Som så många gånger förr blir 10 J.S.Apollo alldeles för bortglömd i omgången. Han är klart en av de bättre i det här fältet, men blir av någon anledning inte särskilt betrodd.

V86-7

  • Det här stoloppet ser riktigt roligt ut! Och det vimlar av härliga skrällbud.

Visst är 4 Chapter N.Deo ett tidigt segerbud, men den jag främst fastnar för i loppet är 10 Carisma Mearas som jag hade tankar på att chansspika, rent av. Härifrån tror jag stoet hamnar perfekt på det direkt och formen är bra för dagen!

1 Vanessa F.B. har ett bra läge och siktar på att leda länge och när ska det verkligen lossna för 6 Crowd Pleaser!? 2 Suited Broline ska även med på garderade bongar!

V86-8

Peter Untersteiner avslutar omgången!
Raden ser inget vidare ut för 5 Cheerful Rivner, men kunnandet är desto bättre. Och ikväll litar jag på att Untersteiner har i ordning på stoet efter ett välbehövligt uppehåll. Då är det inget snack vem som är bäst här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips